Att ens försöka värja sig saknar mening

Det har varit en grymt lugn och skön helg faktiskt, fast nu börjar det bli lite mycket. Känns lite bra med skola imorgon så jag får någonting att göra, haha. Då är det illa alltså! Och ska jag vara ärlig har jag fan inget vettigt alls att skriva här, så jag tror att det blir soffan trots allt.


och du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar
att ens försöka värja sig saknar mening
för du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör
för du är inte nån som man låser in och inte nån som man "har"


Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck

Igår blev det en galet mysig kväll tillsammans med mormor och morfar. Gick iväg och handlade mat, lagade iordning världens godaste middag och åt sedan en fruktsallad och umgicks på det. Det var verkligen någonting jag kände för igår! Och mormor, jag beundrar dig något grymt verkligen.

Ska kila iväg och träna med ika nu snart. Blir en sväng på gymmet och efter det har jag lovat mamma att följa med henne och storhandla.. så det får väl bli så. Sedan får vi se hur kvällen blir också, om jag blir sugen på att gå ut någonting.

wellwell, tränhej :)


Allt det här vänder sig in i mig

Tror ni inte kära vänner att jag klev upp flera timmar för tidigt och satte mig på bussen till skolan idag? Jo det gjorde jag minsann. Satt på 8 bussen nu och insåg efter ett tag att det ju är torsdag och att vi då börjar halv 11. Och hur bra kändeds den lixom? Jag kunde ta en buss hela 2 TIMMAR senare. En aning irriterad blev jag på mig själv, men vad gör man då. Jag hoppade av bussen hemma hos elsa istället och sitter här och umgås med henne nu. Det är också bra iochförsig men jag hade ju inte tackat nej till att sova åtminstone någon timme till. Jaja, nu är det som det är :) Tror vi ska gå ner och fixa lite frukost nu snart efter att hon fått på sig alla kläder och sånt.
So long suckers

Där elden falnar men fortfarande glöder

Och du tror att det där var lite härligt eller? Jo för det var det. Precis vad mina fötter behövde, haha. Nu blev det ju så också, att jag lyckades hitta boken "Jag sökte dig och fann mitt hjärta". Den filmen, The Notebook, som säkert alla vet är ju så gaaaalet jäkla bra. Därför har jag nu bestämt mig för att läsa den här boken också, enbart för att se om den är lika bra som filmen faktiskt är. Oftast är det ju så att boken är bättre, och jag kan inte annat än hoppas ;D

Du är min vän, och stormarna i vår blir våra bröder
Våra fäder tacklar av nu, världen är vår
Där elden falnar men fortfarande glöder


Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Dagen idag har varit grymt bra. Började med att jag gick i skolan till halv 12, och sedan taggade ner på stan  för att ta ut pengar till min efterlängtade kära klippning!

Så började jag min ensamma ritt över prärien.. nej, det där var inte roligt. Internskämt som pappa brukar dra bara, men jag gick upp för att fixa till frisyren min lite, vilket den verkligen var i behov av. Så nu är jag jättemörk brunhårig här, och jag trivs som tusan. Klippte upp det också, men bara lite lagom mycket på längden sådär, toppen! Efter det var jag på sista feriepraktikmötet i hela mitt liv, aldrig mer behöver jag gå på ett sånt. Den är bra, haha. Fick intyget att jag jobbat och så fick vi redovisa lite och säga vad vi fått göra.

När allt detta var avklarat blev det till att åka ner på stan igen för att träffa min härliga simone. Vi gick en sväng på stan och tog en fika. Det blev en sallad på George, och om den inte var underbar så säg! Det blev en till titt på stan efter det för att vi inte orkade sitta längre, haha. Men hur bra som helst vill jag lova att det var iallafall.

Nu hade jag tänkt ta mig ett fotbad och beroende på vad jag känner för om en stund kika på en bra film eller läsa en bok. Det återstår alltså att se, men datorn får vara med ett tag till i vilket fall.

Nu kan det vara försent att säga som det är

Träningen var i vilket fall helt galet jobbig, fast tror nästan det var ännu värre förra måndagen, men ändå.. jobbigt var det, haha. Har hunnit komma hem och slänga i mig lite käk, fast det blev bara lite fil och en smörgås eftersom att maten tydligen tagit slut, men jag klagar inte. Var ändå inte speciellt hungrig!

Nu hade jag tänkt mig en varm och skön dusch och sedan krypa ner i sängen för att bara kika på en film. Känner att jag behöver en riktigt tidig kväll nu, för det suger att sitta och halvsova på lektionerna verkligen, även om jag tycker själv att jag blivit bättre på det där. Och visstja, vi har inte ens gått en vecka i skolan ;D haha

Häll ut havet ända bort till horisonten

Lördagen var i det stora hela jäkligt lyckad får jag säga. Vi började kvällen några tjejer här hemma hos mig och det var verkligen trevligt och ni är tokbra allihopa! Sedan fortsatte vi kvällen inne på Hangloose där man träffade massor av roliga människor att umgås och ha roligt med. Jag hade skitroligt iallafall!

Igår var jag väl inte jättepigg kanske, men det gick helt klart. Var förbi hemma hos min kusin på dagen för att hjälpa henne lite med en jobbgrej, men det blev inte så mycket gjort på den fronten, haha. Sedan på kvällen hann jag med att träffa ika och ta en sväng i boulongern. Hamnade i lekparken tillslut och det gillar vi.

Nu idag har jag varit i skolan dådå som ni alla kanske förstår. Så var det individuelt val och sånt, men fick sluta mycket tidigare för annars hade jag fan slutat om en kvart, haha. Hann med att gå förbi och kolla upp min klipptid på onsdag en liten sväng och även lämna in mobilen på lagning IGEN! Fick tillbaka den för mindre än en vecka sen lixom, och det är redan ströd. Men vad gör man?! Gjort nu iallafall, så får tillbaka den inom två veckor vilket känns som en evighet just nu.

Blir till att åka iväg och träna alldeles strax här nu iallafall, det ska bli skönt. Känner att jag kan behöva det rätt väl om jag ska vara ärlig! Men nej hörrni, ska nog röra på påkarna nu jag.

Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen

Om det fanns någonting jag kunde göra

Nu börjar det likna någonting här hemma faktiskt. Nästan så jag blir stolt över mig själv, haha. Nej men jag har iallafall städat undan, hängt och vikt tvätt och massa sån skit. Bara dammsugaren kvar som jag får plocka fram så småningom också då.

Har skorna på mig som jag inhandlade i huvudstaden i tisdags enbart för att se om jag får några skavsår eller så. Det handlar om ifall jag ska våga ha dom ikväll eller ej. Men änsålänge har jag inga skavsår alls och dom är rättså sköna med. Men vi får se hur det känns om någon timme, för nu ska jag slänga ihop en sallad till mig själv för det känner jag mig mycket väl värd, hihi.

Man känner sig bara så hjälplös,
och jag önskar så att det fanns någonting jag kunde göra!

Den dagen kommer, då vintern frågar: "Vad gjorde du hela sommaren"?

Det blev en lugn och mysig kväll igår tillsammans med johanna. När det blir så länge mellan gångerna vi ses har vi så himla mycket att prata om och det är så roligt! Men nu är det skärpning, lär ses oftare. Blev inte speciellt sent heller och det är väl delvis lilla anldeningen till att jag är uppe redan nu. Kan verkligen inte sova, och inte blev det bättre av att jag vaknade med solen rätt i ögonen heller.. men sovit har jag ju gjort iaf :)

Blir lite party med mina härliga idag som det ser ut, och det är aldrig fel. Och sen tror jag att det blir lite umgänge med ida under dagen, väntar bara på att kvinnan ska höra av sig nu, haha. Själv måste jag iallafall börja röja undan på mitt rum, fattar inte hur det kan se ut som ett bombnerslag efter bara några dagar. Men jag brukar ju lyckas så!

Borde väl kila iväg och hänga tvätten och sån skit som mamma tvingar mig att göra, bara för att hon själv ska iväg under dagen. Så det är väl bara göra det då, vi hörs sen vettja!

Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig







roomates



















Det blev lite bilder idag också som ni ser då. Ännu fler finns det, men just för tillfället orkar jag inte kolla igenom fler, haha. Men fler ska vi nog se till att det blir en annan dag!

Mådde inge vidare i skolan, och jag som hade planerat in träning och även träffa Amanda idag. Men det var ju bara göra som kroppen ville, att skippa allt och åka hem, så därför blev det så. Kom hem och sov någon timme och efter det kändes det åtminstone lite bättre, men ändå blir det en riktigt tidig kväll idag känner jag!


Det drar en skugga utmed murarna i kväll
Den är sval och förtegen
Du har sett den i ögonvrån förr
när du vandrat dom tomma stegen
Du har sett den passera
och göra natten så märklig
Du vet att verkligheten
är inte alltid så verklig

Som ni är

fia tild els























Nu har jag lagt upp någrastycken, men känner att jag måste kolla igenom de andra lite till. Så om ni står ut med att vänta slänger jag upp ännufler imorgon, men jag hoppas dessa räcker sålänge. Det blir natta här nu, innan ögonen totalkollapsar på mig, så godnatt :)


- ni är guld i mina ögon tjejer!

Något att kämpa för?

Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar dig eller att jag inte längre längtar efter att ha dig här, för det gör jag. Jämt och hela tiden! Men fan alltså, nu är jag bra jävla patetisk! Jag måste sluta älta och gå vidare med mig själv. Det är som det är just nu, och förmodligen är det såhär det kommer förbli. Med den här texten vill jag bara få er att förstå, (och inte minst få mig själv att förstå) att jag faktiskt ska gå vidare nu. Det finns inte längre något kvar att kämpa för. Men det vill jag iallafall att du ska veta; att jag älskade hur du fick fjärilarna i min mage att vilja flyga igen.


Keep up the good work

Idag började ju som sagt skolan. Eller har jag inte sagt det innan kanske? Hursomhelst så gjorde den det iallafall och det var faktiskt helt okej. Kul att träffa alla igen efter sommaren och så känns det som att man kommer få lite ordning på sig själv igen nu också vilket alltid är bra! Och efter skolan följde jenny och tilda med mig hem och hade det lite trevligt ett tag. Vi käkade, spelade guitar hero och mariokart och hade det allmänt jättetrevligt faktiskt!

Och jag måste ju berätta om resan till huvudstaden igår! Det var helt kanon måste jag säga, gick omkring i den stora staden hela dagen och inhandlade en massa roliga grejer så nu har ju plånboken lättat lite, men det gör ingenting. Jag är helnöjd med allt jag köpte och ångrar ingenting. Galet bra dag vart det där!

Jag har äntligen hämtat ut min mobil som varit inne på lagning i drygt en vecka. Som jag har saknat den när jag gått omkring och knappat på lånetelefonen från 1852 ungefär, så nu är jag lycklig här!
Har varit iväg och tränat lite idag också, så jag tänkte satsa på en dusch alldeles strax här.. när lillebror är klar och sedan.. hör och häpna; ska jag lägga ut bilder från zakynthos! För nu ska det bli av, tro mig.

Kan du inte ta min hand?

Det blev varken te eller något tittande på zakynthosbilderna idag. Istället har jag bara suttit här och kollat runt, hunnit med att äta lite mat och sedan börjat städa undan lite här hemma. Har till och med plockat fram dammsugaren så nu känns det som att jag lyckats med någonting idag iallafall, haha. Då blir mamsen lite glad när hon kommer hem också kan jag tro!

Har tänkt att jag ska plocka ur min garderob nu, städa ut lite sånt som jag aldrig använder och kanske inte heller vill ha kvar. Efter att jag har gjort det så är mina planer att jag ska kolla igenom bilderna iallafall, och då måste det fan bli av. Men jaja, jag ska väl börja plocka nu iallafall så jag kan bli klar någongång! Hoppas ni har åtminstone en lite roligare dag än vad jag har.

Kan du inte ta min hand?
Du får behålla den sen

För varje regndroppe som faller finns en ny väg att gå

Nyligen hemkommen från skolan och första matteprovet för det här läsåret. Behöver ni ens gissa hur det gick? Nej, jag tänkte väl det. Gick inge vidare alls och det var inte förrän jag satt där på provet som jag insåg att jag bara hade prov på en del. Bara derivatan, och jag hade suttit och tränat på alltihop och inte alls inriktat mig speciellt mycket på det. Det kändes ju jävligt bra då att jag hade läst papperna så noga, nej icke.. för det gjorde det inte. Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte är det minsta förvånad över mig själv, inte den här gången heller nej!

Det är ju ett ruskigt deppväder ute iallafall och skorna jag hade på mig  är direkt genomblöta, så jag fick ställa in dom på tork i badrummet. Jag hade tänkt bara sitta här idag nu.. eller kanske inte enbart och hela dagen, men det är hemskt skönt. Ska börja med att fixa en kopp te och sedan börja klicka upp alla zakynthosbilderna jag har och sen kan det ju tänkas dyka upp en och annan bild här också, det ska man aldrig säga aldrig om.

Ikväll blir det nog ett träningspass också, och det börjar nog bli dags att boka faktiskt. Eftersom att igår, när vi skulle träna så fanns det inte plats för oss.. och vi fick vara i gymmet istället. Men jag klagar inte, det var bra det med. Jag hoppas på att vädret blir lite bättre snart iallafall så att man känner sig lite motiverad att göra någonting. Jag längtar tills imorgon när det blir en stockholmsresa med min kära elsa och då hoppas vi ju givetvis på massor av härlig shopping och gärna fint väder :)

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster

Nu har jag stängt in mig på mitt rum, tänt lite ljus och myst ner mig lite härligt sådär i sängen.. precis så som man ska göra när vädret är som det är idag. Jag menar, det är så fruktansvärt tråkigt, fast ändå på något sätt är det rätt mysigt för att man inte känner sig direkt tvungen att göra nåt, utan jag kan bara ligga här. Haha, vart lite mycket där.. men kändes jäkligt sant iallafall.

Matten har jag lagt åt sidan för längesen, känns som att jag får göra mitt bästa imorgon och sedan hoppas. Det bästa jag kan göra just då tror jag! Tror att det börjar bli dags att slå igen den här nu också, och försöka sova litegrann.  Ljusen har flyckats brinna ut och jag har hunnit bli hemskt trött, så det är väl inte annat än dags. Önska mig lycka till på provet imorgon vettja ;D


Jag vill ha Magaluf! När vi satt på balkongen, käkade svenskt godis för första gången på länge, drack cola light och sakta men säkert började bli pepp inför kvällen.  Det är vad jag vill ha just nu, sen vet ju inte jag hur du känner det Ika? ;)
Inte mycket som har varit bättre än det eller.



Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv.

Säg det rakt ut

Igår hjälpte Elsa mig att plugga lite matte, och det är helt sjukt vad många gånger bättre det går, bara hon sitter här och tittar. Alltid är det så, och det får vi tacka för.. eftersom att det trots allt känns som att jag fattar lite mer än jag gjorde tidigare på dagen igår. ´
Efter att jag pluggat matten klar åkte jag hem, tog mig en varm dusch, slängde i mig lite mat och pallrade mig ner på stan för att träffa Tilda och ta en fika. Det blev en massa skitsnack och vi bestämde oss för att ta tag i träningen, sagt och gjort.. imorse klockan 11 var vi på Friskis&Svettis för ett träningspass och därefter en sväng i gymmet. Det kan jag lova kändes heelt galet bra efteråt! Nya livet är här nu, haha.

Efter det så har jag bara hunnit hem, petat i mig lite mat och även duuuschat och nu sitter jag ju här dådå som ni kanske märker. Blir nog en liten myskväll med film och tjejerna ikväll som det ser ut, och det gillas skarpt vill jag lova! Nu ska jag kila och plocka undan efter mig på golvet i badrummet och även golvet i mitt eget rum, jag förstår bara inte hur alla kläder kan hamna där så fort efter städning? ;D haha, men så är det iallafall.
I'll catch up on you later.



Till en vän skall man komma bjuden i medgång och objuden i motgång.

"Varför ska man göra saker idag som man kan göra i morgon?"

Blev ju som sagt en mysig bio igår med mina härliga tjejer. Mamma mia, och den var faktiskt skitbra. Jag gillade den skarpt!

Och idag har jag bara tagit det grymt lugnt, glidit omkring här hemma i ett par mjukisbyxor och en jättestor tröja, enbart för att jag tyckte själv att jag var värd en sådan dag. Har även hunnit med att plocka fram matteböckerna faktiskt, men inte fick jag mycket gjort eller. Ingen ro alls att sitta där och försöka förstå någonting, menmen, får försöka igen imorgon.. förhoppningsvis med lite hjälp från min kära Elsa då ;D Vi får se hur det blir med den saken :)

Nu blir det en sängen och en film för min del, natti

Alkohol har, trots många försök, aldrig botat någon förkylning - men det har aldrig någon läkare heller.


Pengar i fickan eller ett ess i din ärm

Idag har jag varit på stan en sväng med Simone. Började med att ta en mysig fika och sen blev det även en hel del shopping, hittade en sjuuukt skön tröja som jag bara var tvungen att ha! Var en mycket trevligt dag iallafall, så tack för det sötnos :)

Nu blir det en bio ikväll tillsammans med Elsa och Ida, och det ser vi fram emot. Ska kika på Mamma mia, så jag hoppas att den är bra! Och jag har kommit på det med, att jag måste börja plugga matte.. provet är fan på måndag. Den kändes faktiskt ganska sådär om jag får säga det själv. Menmen, det är som det är.

Ska nog kila nu tror jag, slänger upp nån bild från zakynthos här nere bara. Ha det bra!

                                                        



jag vet, att om någon klarar det, så är det du!




 


ZAKYNTHOS -08

 

 

  


   

 
 
 

          
              

 

 


ZAKYNTHOS -08



Nu orkar jag inte lägga upp fler idag, men fler är det kan jag lova.. så jag ska se till att lägga upp några imorgon eller på måndag också ;D så ska ni få se :)

Är du riktigt säker?

Jag har redan hunnit med en massa saker idag. Eller massa och massa, men jag har inte sovit iaf. Började dagen med en promenad runt Sätra här, vilket faktiskt var jättehärligt. Precis vad jag behövde kände jag! Hann bara hem efter det och slängde i mig lite frukost.. sen skulle jag följa med mamma till veterinären med hästen. Fast det gick ju som det gick med den saken, haha. För det första ville han inte gå in i transporten, sedan lyckades han lägga benen över bommen och allt möjligt. Så idag blev det inget veterinärbesök för hans del iallafall!

Nu tänkte jag nästan hoppa in i duschen en liten sväng, springa ut och hänga tvätten.. och sedan så småningom pallra mig hem till Therese för att få alla bilderna från resan ;D Det blir toppen det här ju!


För vi har gjort zakynthos -08

Shit tjejer.. jag finner fan inga ord. Det var som du sa tidigare Ida "en vecka vi sent ska glömma", frågan är väl om vi någonsin glömmer. Helt sjukt vad roligt det har varit alltså! Lätt värt väntan från i vintras.

Pigg och kry är man ju långt ifrån nu, men det är så värt det. Bara till att krya på sig och komma igen sen! Och nu imorgon blir det till att träffa alla tjejerna igen för att få bilderna och det.  Sen ska ni få se lite av denna härliga resa, det ska ni.

Blir nog till att lägga sig nu iallafall känns det som, är sjukt trött.  Imorgon ska jag se till att lägga upp bilder och skriva lite mer, men jag hoppas ni förstår hur det ligger till nu ;D

VI HAR VERKLIGEN GJORT ZAKYNTHOS -08!

RSS 2.0