Ingenting är som sommaren

Har varit hos Mickan och umgåtts idag, och är hemma för att käka lite mat med familjen nu. Sedan blir det nog till att pallra sig tillbaka dit, och funderar på om jag inte ska köpa med mig lite godis på en gång då. Men det är en annan femma, så det får vi se då ;D

På måndag åker vi i familjen nog ner till Stockholm för en shoppingrunda iallafall.. och det gillar ju jag, minst sagt! Ännu bättre nu när man nyligen fått pengar också, för då har man ju nåt att göra av med! Blir nog några skolavslutningskläder då, om jag får säga hur jag vill att det ska bli. Men det blir ju sällan som man tänkt sig, men ändå ;D


sommar!

I'm still waiting

Boulongernkvällen med min kära damer var kanon, verkligen hur mysigt som helst! Massa skitsnack, lite kubbspel och någon cykeltur blev det med. Efter det åkte jag iallafall hem för en kvällspromenad med Sandra vilket jag gillar starkt. Dags för fler sådana ;D

Igår ringde Elsa och väckte mig halv 10, och det var väl mindre kul tyckte jag. Men, är man vaken länge på nätterna så får man faktiskt skylla sig själv ;D Gick iallafall upp då och tog ett varv runt Sätra med Elsa och Chippen. Varmt som aldrig förr var det, haha. Var hemma till 11 igen, och packade ihop lite saker för en cykeltur ner till SOS- kiosken och bussen ut till Linn. Där ute glassade vi vid poolen hela dagen och började sedan göra oss klar inför kvällen.
Så framåt halv 7 gick vi till bussen som skulle ta oss till Isa och Julia, för deras och Beas lilla tjejmiddag. Det var trevligt, och när klockan närmade sig 12 gick vi till bussen för att åka hem. Det enda jobbiga där var ju att vi var tvungna att hoppa av vid SOS och cykla hem, eller hur Elsa? haha. Men i största allmänhet var gårdagen riktgit bra om jag får säga det ;D

Idag tänkte jag umgås med min kusin, Mickan, som kommer hem från Stockholm över helgen. Så det kan bli en jättebra dag även idag!

Du vet precis.



"I'm still waiting
for that perfect wave
to take me
to a better place"


När drömmarna blir verklighet, så ska jag börja leva igen

Äntligen är provveckan slut, och det tackar vi för. Hade nog inte orkat en dag till tror jag faktiskt! Idag hade vi bara fysikprovet och tog och sedan ner till stan för att fixa lite saker och även äta. Det var mycket trevligt och vädret gör ju att man blir så himla glad!

Efter att vi varit på stan ett tag drog vi hem till Frida en sväng, för att fördröja tiden.. sedan åkte vi till Borgis på mitt individuella val, men jag behövde bara skriva upp att jag varit där och sen åka hem ;D Det var kanon! Då blev det till att åka hem till Elsa ett tag, och ordna med lite saker. Och även om det inte gick som vi ville, så var det nice.

Nu har jag kommit hem och ska alldeles snart bege mig till Boulongern för lite umgänge med tjejerna i klassen, som för att fira provveckans slut ungefär. Tror, vill och hoppas jag blir riktigt mysigt, verkligen! Sedan blir det nog en promenad med Sandra också, för det är dags att börja röra på sig igen!

Förkylningen vill inte riktgit samma sak som jag vill, men det blir iallafall bättre och bättre så det gillar vi. Men nej, nu ni, är det dags att dra iväg.


Min stjärna

Säger jag ingenting om matteprovet igår, så har jag heller inget sagt. Lika bra så kan jag tycka. Men har hursomhelst haft Engelskaprov och Teknisk psykologi idag, och det kan inte ha gått sämre än matten iallafall. Det är då ett som är säkert ;D haha.

Nu blir det till att sätta sig med Fysiken, och jag känner mig inte som värsta nörden, nejdå! Precis vad jag gör det, men sista jag ska göra iallafall. Sedan blir provet imorgon och sen är det så gott som sommarlov, vilket känns bättre än lovely!

För den här sommaren måste bli lika galet bra som jag tror att den kommer bli. Det får vi se till, kära vänner ;D Bara till att längta till Mallorca och Zakynthos.. och gud så tagg jag blir när jag sitter här och skriver om det nu!


- för att du är min stjärna ;D

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund

.. att inte våga är att förlora en bit av sig själv.

Har gett upp när det gäller pluggningen nu, men ska nog åka in tidigare till skolan för att försöka förstå lite mer. Jag bara önskar att jag hade lite mer ork till att göra den här skiten, men icke! Jag blir besviken på mig själv.

Annars har väl dagen varit rätt hyffsad, ingenting jag direkt kan klaga på och så. Blir ju som sagt skola imorgon iallafall, om så bara ett litet tag, men ändå. Sedan blir det till att åka hem och plugga igen, då blir det Teknisk psykologi och Engelska, men ska nog gå det också, måste gå! :)

Ska nog tagga till sängen nu och läsa lite i engelskaboken, så jag kan prata lite om den på onsdag. Vi hoppas på allt det bästa nu bara. Efter onsdag är det ju bara ett prov kvar, i fysik, men det är bara till att kämpa på.. för sedan är det över, och tack gud för det säger jag ;D

Jag är iallafall rättvis mot mig själv, ja, för det måste jag.

Men efter regn kommer alltid sol

Provveckan närmar sig med stormsteg och jag kan inte koncentrera mig på att plugga för 5 öre. Det är för mycket som händer hela tiden, jag finner ingen ro till det. Helt oviktigt känns det också, trots att jag vet att det inte är det och att jag kommer ångra mig när provet väl är gjort och jag får tillbaka det. Men, det blir plugg med damerna imorgon iallafall, det måste jag!

I fredags hade ju Hanna födelsedagsfest och det var trevligt. God mat och trevligt sällskap, så bättre blir det inte! Sedan igår blev det plugg med Elsa och Alice, och en tidig kväll i soffan framför en film. Plugg blev det idag också, även om det inte blev så mycket gjort.

Tänkte att jag skulle pallra mig hem till Elsa och sova nu, eftersom vi är lediga imorgon. Och det tackar vi inte nej till eller!

Ditt hjärta måste gå sönder och sömnlösa nätter och tårar väntar
Ditt hjärta måste gå sönder och att blunda och ducka hjälper inte nu
Men efter regn kommer alltid sol och smärtan gör att du känner att du lever
För alla hjärtan måste gå sönder ibland

Inga ord

Dagen idag har flutit på bra får jag säga. På projektet blev det inte en lugn stund, eftersom vi hade asmycket kvar att göra och redovisningen är nästa vecka, men jag tror det ska bli bra. Efter det käkade vi mat iallafall, och då gick Jenny och Frida eftersom de inte har någon matte så det blev bara jag och Elsa kvar. Men jag var nöjd, helt klart! Sedan blev det Borgis för individuellt val, och jag bestämde mig för att göra provet imorgon istället för idag. Så har pluggat på lite nu och får väl hoppas då. Efter skolan tog gick jag och Elsa ner på stan för att uträtta lite ärenden och passade på att käka mat också. Varma mackor på Flanör, och det var äckligt gott ;D

Vi drog hem till Elsa efter det för att plugga litegrann, bådatvå. Hon fixade med sin webbdesign och jag pluggade körkortsteori, så det var bra. Sedan blev det någon promenad med hunden sådär också, very good. Sen var det väl tänkt att jag skulle sätta mig med det där när jag kom hem också, men hade inte riktgit ork till det så.


Egentligen finner jag inga ord, jag vet bara hur jag känner
.. men att jag saknar dig är ingen hemlighet.

The grass is always greener over there.

Håret blev mörkare än det var tidigare, men jag är faktiskt nöjd. Känns bara som att det kanske är lite dumt att färga det mörkt nu till sommaren, fast jag ska nog se till så att det blir lite ljusare iallafall!

Idag var mötet som jag skrev om igår och det var väl sådär, inte sådär jättekul direkt men. Efter det har jag iallafall bara varit hemma och pluggat körkortsteori, och det var nog garanterat ännu tråkigare. Satsar nog på att göra provet på fredag istället för imorgon, så jag är säker på att klara det. Fast, det är man väl aldrig riktigt.

It's my life and I'll do what I want

Sitter här med färg och grejer i håret så nu är det stora förändringar på gång ;D haha nej, men har fixat till utväxten lite.. så får vi hoppas att det blir kanon bara. Har för övrigt pluggat lite körkortsteori och varit iväg och handlat med mamma, vilket fick alldeles utrmärkt!

Imorgon blir det till att pallra mig på ännu ett möte inför resan till Mallis, men det blir nog inte så långvarligt. Nu kollar jag iallafall på White Chicks, och den filmen får en verkligen att bli på bra humör. Ruggigt kul!

It's my life and I'll do what I want
It's my mind and I'll tihnk what I want
Show me I'm wrong, hurt me sometime
But some day I'll treat you real fine

Slänger upp en bild på mig i brunt hår på en gång bara


image82

Inte för allt i världen

Har tagit en promenad med Evelina idag, himla skönt var det.. trots allt regn som öste ner över oss. Men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;D I övrigt har väl dagen varit sådär, har inte så mycket att säga om den faktiskt.

Måste iallafall sätta mig och plugga lite körkortsteori nu eftersom det är prov i skolan på torsdag eller fredag, minns inte hur det var. Har ingen ork till det alls, men vad gör man? Bara till att göra skiten. Ni får väl önska mig lycka till vettja!


jag skulle aldrig vilja byta bort det,
inte för allt i världen!

I'm always there

Har hittat en låt nu, som jag inte kan sluta lyssna på! Galet bra! Här är en video, men det är egentligen fel. Gick inte att lägga upp den rätta, men den här duger alldeles utmärkt. Lyssna och njut som jag gör vettja!




I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
and despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

I fredags kände jag för att göra ingenting, och bara sitta hemma. Så jag bjöd över Madde och vi köpte hur mycket godis som helst för att trycka i oss, vilket vi gillar! Sedan tog vi oss hem till mig och kollade på film, pratade massa skit och spelade tv-spel.. och shit vad bra vi var på det alltså ;D Riktigt mysig kväll blev det, och sen får vi ju inte glömma att vi ägnade en tanke åt barnen i Afrika också, right? haha. Efter allt detta mys sov vi, och sen igår var jag och lämnade av henne vid bussen och åkte hem till duschen.

Åkte hem till Elsa för att vi bestämt oss för att fixa oss inför kvällen tillsammans. Alltid lika trevligt skulle jag vilja säga. Efter att allt var klart fick vi skjuts med Elsas pappa ut till Linn och det tackar vi för! Vädret var kanske inte det bästa att springa i klackskor till och från bussen kan jag tycka! Själva kvällen blev lyckad, om jag får säga det själv. Mycket trevligt! Sedan följde Jenny med mig hem och sov, och nu har hon precis åkt. Tidigt kan jag tycka, men vad tusan!

Borde nog egentligen bli plugg och sånn skit idag, men är inte speciellt taggad på det eller. Så vi får se hur det blir! Slänger upp några bilder sen när jag fått dom av Ida också ska ni se.

Och allt som är bra med mig

Varit på möte inför resan till Mallis nu, och det känns bra. Fick papper och grejer som handlar om det hela och det är klart att man blir mer nervös, känns ju mer verkligt och som att det närmar sig på riktigt. Fredrika, som jag ska åka med var dessutom väldigt trevlig, så jag tror verkligen på det här nu!

Annars har jag varit hemma från skolan, sjuk.. nu i två dagar. Låg hemma i soffan och tyckte synd om mig själv hela dagen igår om jag ska vara ärlig. Fast skönt var det, känns som att jag börjar bli bättre iallafall. Var ju hemma idag med, men klarade då inte av att bara ligga inne, så var ut och gick en sväng imorse, och hamnade då hemma hos mormor och morfar på frukost och det var mysigt. Efter det var jag hem, tog en dusch och satte mig ner för att plugga en sväng, men lade ner det rätt snabbt och tog 3 bussen ner till stan för en fika med Madde och Ida. Det var jättetrevligt mina damer, och måste definitivt göras om oftare.

Imorgon blir det iallafall så att jag går till skolan, eftersom vi har nationellt prov i Engelska B, läs- och hörförståelse. Ska sätta mig framför tvn och invänta Greys nu, sedan blir det sova. Ha det bra alla!


Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

You know me

Ligger hemma i soffan nu och tycker synd om mig själv på grund av min onda hals. Bara hostar och hostar och ibland undrar jag ju om jag inte håller på och dör tillochmed. haha nej, men ont som tusan gör det iallafall!

Imorgon skulle vi tydligen ha idrott i Hemlingby också, antingen bara springa eller orientera. Kändes inte så lockande får jag säga, men vi får se hur det blir med skolan imorgon i största allmänhet. Har iallafall fixat klart Ergonomiuppgiften som jag började på förra veckan, haha. Men nu är det klart iallafall! Ska kika litegrann på tv nu iallafall så, ha det bra

image79
- ge mig sommar!

All good things

Sitter hemma hos Elsa nu med henne och Jenny. Dom håller på och färgar/ slingar håret på varandra och jag bara sitter här och roar mig bäst jag kan, men det går bra. Lite OC på tv och en dator, så då går det alldeles galant. haha! Men det blir nog till att pallra sig hemåt snart nu, för jag lovade mamma att laga mat så det blir väl till att göra det då.

Skolan idag började med en sovmorgon, dels för att Patrik sov hos mig och för att jag kände att jag var mycket väl värd det. Så därför var jag i skolan till halv 11 istället för halv 9, kändes bra.

Ikväll blir det antingen en promenad eller så springer jag i spåret. Efter det blir det mys i soffan till Greys! Men, dags att dra nu. Hörs hej


This feeling

Skolan idag var slapp.. som alltid på måndagar ;D det enda som inte är något vidare med måndagar enligt mig, är att vi börjar halv 9, men annars. Sedan jag kom hem från skolan har jag suttit med datorn och rensat bort en massa bilder som jag inte vill ha. Och vad mycket skitbilder man hittar när man verkligen kollar då! Höll på att säga att det inte var mycket bilder kvar nu, men hade jag sagt det, hade jag ljugit. Jättemånga, men det är sådana som jag vill ha kvar.

Har börjat på en skoluppgift också, men det var så tråkigt, så tråkigt.. så jag lade precis ner det ;D Väntar på att mamma ska komma he så att det kan bli mat någon gång, är rätt hungrig får jag erkänna. Nu återstår det att se ifall det blir träning ikväll, drar nog ut och springer en sväng i vilket fall känns det som.


I'll catch up on you later ;D

image78
skolnööööörd! ;D


It's all for you

Jag säger bara det; helgen har varit kanonbra! På sista april var vi ju hemma hos Linn och det var mycket trevligt, det enda var att Jennys mobil försvann och det blev bra deppigt där ett tag alltså. Men som tur var kom mobilen till rätta och alla blev nöjda och glada, haha ;D

Bortsett från den kvällen har det varit en hemskt lugn helg och jag har väl i princip inte gjort så mycket alls om jag ska vara ärlig. Men gud så härligt det har varit, en fika hit och dit med tjejerna, spelat lite biljard också umgåtts med Patrik. Nej alltså, det blir nog knappast bättre.

Idag var det träning iallafall och jag tänkte ju vara duktig och cykla dit, men sen är ju jag lite dum också.. och lyckas ta lillebrors cykel med DUBBDÄCK på! Så jäkla jobbigt var det, och kändes ju som ett träningspass redan innan jag var framme. Men det var bara till att bita ihop och köra. Blir en dusch nu och sedan kände jag ganska starkt för att lägga mig i sängen och kolla på en film.. så det blir nog så! Ny vecka imorgon ju, gäller att vara pigg ser du.

all for you!

RSS 2.0