Good enough to waste some time

Började dagen idag med att dra in till skolan och gå på mattestugan halv 9. Ingen av tjejerna ville följa med heller, så jag tog mig i kragen och åkte själv och det kändes bra efteråt, men var jobbigt till en början. Sen tror jag att den där mattestugan tog kol på mig, för sedan satt jag och halvsov resten av dagen på lektionerna. Men det kan jag leva med, kändes inte som att jag missade någonting viktigt iallafall.

Var tänkt att vi skulle träna nu ikväll också, men det blev ingenting av med det. Har istället varit ute och gått en liten sväng med Johanna, och det var trevligt, lite kallt bara men annars. Och ikväll är det Greys igen och det missar jag inte! Så min kväll blir bra, enligt mig. Sedan blir det nog sova rätt tidigt också, eftersom det är en låååång dag imorgon!



Jag hoppas, om hundarna någonsin tar över världen, och väljer en kung, att de inte går enbart efter storleken, för jag slår vad om att det finns några Chihuahuas med schysta idéer.


En vän är en person som kommer när alla andra försvinner

Har nyligen kommit hem från skolan nu, och borde egentligen plugga. Matte och fysik, vilket som, jag borde plugga bådeoch men det är så fruktansvärt tråkigt så jag gör gärna annat om jag kan.

Blev iallafall idag på idrotten så att jag och Elsa hamnade på gymmet, även om vi inte fick speciellt mycket gjort. Det var en härlig början på dagen som föjdes av käk och sedan teknisk psykologi där vi gjorde någon undersökning. Vi skulle visa ett papper med 20 bilder på/ säga 20 ord till någon, och efter 20 sekunder skulle personen skriva ner så många den kom ihåg. Efter det var dagen slut, och vi drog hem ;D

Men, nog om det nu. Jag måste ta och sätta igång med matten eller fysiken, vi får se vad det blir. Hörs, hörs!

Somewhere

Har inte skrivit på några dagar nu, men har varken haft tid eller lust och så kan det ju vara ibland. Ligger och slö kollar på tv nu och bara är allmänt trött. Borde nästan sova kan jag tycka, men blir ett inlägg först.

Imorgon blir det antingen så att vi drar och åker skridskor eller också går till gymmet på idrotten, det beror lite på. Väntar på att Linn ska höra av sig så jag får veta någon gång. Efter det har vi en lektion och sedan slutar vi, vilket känns riktigt bra.

Fick för mig att jag lovat Kajsa att vi skulle ses imorgon, så ska ta och höra av mig till henne och checka läget lite ;D

There´s a place for us,
Somewhere a place for us
Peace and quiet and open air
Wait for us
Somewhere

There´s a time for us,
Some day a time for us,
Time together with time to spare
Time to look, time to dare
Some day!
Somewhere.


Hjärtat har motiv som förståndet inte känner

Precis kommit hem från ett ruggigt jobbigt träningspass, men kul var det! Tänkte fortsätta kvällen nu med att hoppa in i duschen vilken sekund som helst, för att sedan klockan 9 kolla på säsongsstarten av Greys anatomy. Det är helt galet bra, så blir nog en bra kväll det här! Funderar även på att trycka i mig kiwi, apelsin eller nåt sånt, både för att det är gott och nyttigt ;D haha, måste ju fortsätta kvällen på samma sätt som jag börjat. Först röra på sig, och sedan käka frukt det vill jag lova är bra.

Men nu kallar duschen, så jag inte missar Greys. Vi hörs!

Vi sitter i samma bil

Ja, för er som då var intresserade av hur övningskörningen gick så kan jag tala om för er att, även om det var ovant i morfars bil, så gick det bra. Mamma och jag var ute och körde i drygt en timme och det var skitkul om jag får säga det själv! Hans bil var helt annorlunda jämfört med vår, och mycket bättre ;D Ska jag se till att få låna oftare.

Imorgon blir det till att gå på mattestugan i skolan iallafall, skulle kännas lite bättre att hänga med faktiskt. Vilket jag hoppas att jag gör imorgon efter den stunden. Men nu ska jag gå härifrån, möjligtvis kolla på en film eller så, för att jag är så trött. Därför önskar jag er en god natt, för det blir nog inget mer inlägg idag.

Om du vill får du gärna se åt ett annat håll

Kort dag idag, vilket knappast satt helt fel. Vi slutade halv 2 och då åkte jag, Elsa och Jenny ner på stan en sväng och kikade runt lite. Till en början kändes det skitkul att gå där, men efter ett tag tröttnade jag. Fast, blev till att bita ihop det och fortsätta runt för att sedan ta 10 i 3 bussen hem med enbart lite nytt smink i väskan. Men det är ju alltid något så synd att klaga.

Trött som bara den är jag nu också, men ska se till att inte sova nåt för att lättare somna ikväll. Annars blir det lätt sent och så är jag jättetrött imorgon iallafall. Ska se till att det inte blir så idag nu.

Tänkte ringa morfar snart och fråga ifall vi får låna hans bil och övningsköra lite ikväll, vilket skulle vara himla roligt. ite hemskt att han har nästan helt ny bil bara, men det ska nog inte vara några problem. Eller, det får vi rättare sagt se till!

Ska fortsätta kolla på Kyle xy nu, skriver nog mer senare, ifall ni kanske vill veta hur övningskörningen gick ;D haha

I motvind lär du

Man får njuta av färden fastän vägen är ojämn ibland
Det är upp och nerför backarna och man är ofta på egen hand
När det blåser snål kring din hatt
Glöm då inte att

Det är i motvind du först får se hur långt du orkar gå
Det är i motvind -  när du vill ge upp men ändå kämpar på..
Vem som helst mår bra en vacker dag, det är enkelt att förstå
Men, i motvind lär du hur hårt ditt hjärta kan slå

Som ett träd starkt nog att böjas av vinden
Utan att knäckas.. år efter år
Det hör bara livet till ibland får man slåss
För att stå där man står i motvind

Tiden läker ingenting,

Gårdagen var riktigt trevlig, med massor av roliga människor. Blev ingen lång kväll eller, men ack så rolig för det vill jag lova. Det började iallafall med att jag mötte Sliva på bussen och vi åkte in till stan för att möta Marléne och sedan pallra oss ut till Matilda. Där träffade vi allihop och käkade massa god mat och bara umgicks, verkligen trevligt tjejer!

Har ätit och så hemma hos mormor och morfar, vilket var fruktansvärt mysigt. Dom är garanterat helt oslagbara i mina ögon! Men, funderar på att lägga mig i sängen och kika på en film nu.. ladda lite inför morgondagen då vi har friluftsdag.



Som det lilla, allt det lilla
plötsligt blev så stort -
alla drömmar, alla planer, allt vi gjort
Tiden läker ingenting,
den bara drar förbi
och natten är den svarta sjö
som dagen drunknat i

This is the way you left me

Ska strax pallra mig ut till bussen för att åka hem till Matilda och äta mat och sånt mys. Blir till att umgås med trevliga människor och festa lite ikväll också faktiskt!

Dagen har varit bra hittills, så det är bara till att hoppas på att den fortsätter vara lika bra resten av kvällen och natten då ;D Skriver om kvällen och allt imorgon ska ni se, så vi hörs, och jag önskar er en jättetrevlig kväll allihop.

Dags att plocka fram skor och fixa det sista nu, så jag slipper springa till bussen!



This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

Och jag som sa

.. och jag som sa att ingen kunde ta det ifrån mig! Att jag ens trodde på det själv.

Nu kanske det inte blir något av att vi åker till Vemdalen på sportlovet iallafall. Jag som var värsta inställd på det och allt, men det är väl som dom säger "man kan inte få allt".


Du sa tid, ge mig tid

Slutade jättetidigt igår, vilket var frukansvärt skönt om jag får säga det själv. Inte varje dag det inte. (För torsdagar går vi ju till fem och det är hemskt kan jag lova.) Efter skolan var jag och Elsa ner på stan en sväng iallafall, för att sedan åka hem till henne ett tag. Där gjorde vi inte mycket alls, utan jag sov ett tag och så, haha. När jag sovit klart tog jag mig iallafall hemåt för käk.

Tog sedan 7 bussen ner till stan för en mysfika med Kajsa. Jättetrevligt vill jag lova att det var! På Java hamnade vi, och blev väl kvar där i cirka 2 timmar.

Men, idag var vi iallafall lediga så dagen började med en sovmorgon, även om jag inte kunde sova så mycket längre än till halv 10. Var sedan hem till Elsa och fixade (äntliiiigen! ;D) min byxor. Så nu blir det bra där också. Sen har jag varit ute och kört lite bil, skjutsat lillebror till träningen. Blir till att åka och hämta honom strax också kan jag tro, efter det väntar sängen, lång dag imorgon.


Men du sa tid, ge mig tid
Jag måste hitta det jag söker
Låta frågorna få ett svar
Du sa tid, ge mig tid
Men om du väntar för länge
Kanske jag inte finns kvar

För hon är min

för hon är min
INTE JAG UTAN DIG!

Isn't it ironic, don't you think?

Är så sjukt trött jämt nu för tiden. Funderar till och med på att sova nu, och då är det illa. Men lutar fan åt det hållet i vilket fall.

Skön dag imorgon iallafall, så det blir nog bra. Har bara idrott och teknisk psykologi imorgon, och på tekniska psykologin ska vi tydligen kolla på någon film bara, och sen träffas och prata en stund efteråt bara. Så slutar halv 2, vilket vi gillar skarpt! Efter det ska Elsa hjälpa mig att fixa mina byxor.

Jag blir inte kvar här nu, utan rör mig härifrån nu. Och oavsett om jag sover nu eller inte, blir det inget med bloggskrivande så jag önskar er en god natt! ;D

(tänkte lägga upp en bild här nu också, men kom på att jag sitter vid gamla datorn. Och här är det jäkligt dåligt med bilder, så ni får klara er utan, haha)


Jag orkar inte förklara

Även om dagen inte blev som det var tänkt från början blev den mycket bra. Fikan hos kusinerna var trevlig, och där fick vi mycket gott fika också. Efter det har jag hunnit vara iväg och träna, vilket var skönt som bara den. Fy vad duktig man känner sig efteråt då alltså ;D

Men, ska kolla på film nu, She's all that som går på tv. Sen blir det nog sova!

Rör mina händer
Du måste förstå
Jag orkar inte förklara
försök och se det ändå
Det gnager mitt sinne
Det är som overklighet
I varje blinkande fönster
en korrupt profet
Och jag har varit i templet
Där månglarna står
Dom sa: "Allt är till salu"
Jag sa: "Kom älskling vi går"


Someday, somehow

Mamma har precis sabbat mina dagsplaner för idag. För en gångs skull, har jag verkligen planerat en dag, men det kan ju inte alltid bli som man tänkt sig ;D Därför blir det istället så att vi åker hem till kusinerna, eftersom Amanda fyllt 19 år i veckan. Det blir skitmysigt att träffa dom allihop, så jag klagar inte!

Efter fikat hos kusinerna blir det till att träna, vilket kan bli kul. Jag hoppas på det iallafall! Men det börjar bli dags att åka nu, vi hörs!

Ingen kan få dig

att känna dig mindervärdig utan ditt samtycke

Ville bara passa på att lägga upp en bild på någonting som jag längtar efter, medans jag kommer ihåg det. På lovet är det dags att åka igen, och jag tycker att det ska bli så fruktansvärt roligt.
Någonting som ingen kan ta ifrån mig!

image50


Jag är tacksam för att du orkade lyssna

Har umgåtts med Elsa hela kvällen nu, himla mysigt. Egentligen gjorde vi inte så mycket, men det är så jäkla skönt ibland och du vet "goda vänner kan göra allting tillsammans - men bara de bästa vänner kan göra ingenting tillsammans".
Men, gå igenom min garderob lite halvt hann vi med iallafall, och imorgon blir det mer kläder förstår du.

I övrigt har jag idag varit en sväng ute hos hästen, och sprang som bara den gjorde vi. Efter det hann jag med att käka lite, och bara vara med familjen ett tag innan Elsa dök upp då som sagt. Men undrar om det kanske är dags att sova nu jag, vi hörs imorgon (kan tänkas bli senare idag, haha!)

Godnatt!

jag fattar ingenting
och jag ser bara tecken
bilder säger stanna
bilder säger gå
vi pratar inte mera
eller gifter oss till hösten
saker förändras
när tiden går

har jag väntat mig för mycket
blåste jag iväg
jag ser tillbaka på
en radda av affischer
jag tror jag drömde om ett liv
bara utan korridorer
utan korridorer
skulle jag bli lycklig


RSS 2.0