Ibland får man slåss för att stå där man står i motvind

Dagen igår började iallafall med att vi åkte iväg till längenheten som vi hyrt, och började göra iordning allting där. Alla grejer skulle plockas fram, några plockas bort och allt skulle fixas. När allt det var klart var det dags för oss att göra oss klara inför kvällen också, och så blev det. Så när klockan började närma sig halv 7 dök de flesta upp och vi började det hela med en välkomstdrink!

Då klockan blev 7 så var det dags för maten, och tacos stod på bordet. Gud så vi åt då ;D Fruktansvärt gott var det vill jag lova. Någon timme senare plockade vi fram kladdkakan också, och det var ju inte helt fel det heller. Sedan började allt fler dyka upp, och det var verkligen kul. Massa dans och glada miner! Sånt vi gillar vet du.

I det stora hela var det en bra kväll tycker jag, men sedan vet jag ju inte vad alla andra tycker. Men nu har jag sagt mitt, för nu ska jag kika på fotbollen :) so long!


Vågar du säga vad du tycker?

Det var roligt igårkväll faktiskt. Mycket spring och jag kunde väl inte göra precis det jag vill göra hela tiden, men det är väl bara gilla läget och jag var ju delvis inställd på det också så.

Just nu är det väl kanske inte fullt lika roligt, för jag är inte riktigt med.. blev lite mycket igår rättare sagt. Och här har jag ingen lust alls att sitta, det är då ett som är säkert. Måste hjälpa till att fixa lite käk, för nu börjar jag bli hungrig. Kanske skriver lite mer om kvällen igår senare!


vågar du säga vad du tycker?
eller tycker du ingenting alls

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Härlig promenad det där, och fick dessutom sällskap av min kära mamma! Därför satsade vi på att ta en sväng i spåret när vi ändå var igång, och det var bra. Så mobilen och hörlurarna blev ju kvar hemma dådå, som ni kanske förstog :)

Nu blir det nog sängen och kika på Sex and the city, myspys! Imorgon ska jag nog ta och baka lite och sånt fix. Men nej, nu drar jag, hejsvejs!

mamma är du ledsen varför ler du ej
vill du jag ska måla någonting åt dig
många vackra färger har jag ännu kvar
gråt ej lilla mamma allt ska bli så bra

jag ska måla hela världen lilla mamma

I ett sommarregn

Var iväg och handlade som planerat och det gick toppen. Jag tror nästan att allt är klart nu om jag ska vara ärlig, hoppas på det iallafall. Det är bara till att börja tagga nu det säger jag, ska bli riktigt roligt!

Men just nu kände jag verkligen hur lite jag hade att skriva och dela med mig om, så därför ska jag gå ut på en promenad nu. I med hörlurarna i öronen bara, så är jag tillbaka om någon timme kan det tänkas.


Åh jag vandrar
i ett sommarregn
Ett regn som svalkar sanningen
Ett regn som sköljer dumheten
som vandrar
i ett sommarregn

Lev livet som satan innan satan lever livet med dig

Staden kallade idag, eftersom jag var tvungen att inhandla lite grejer till resan, och även tills på lördag. Det blev ju ingen lång sväng eller, om vi säger så, bara ner och vända. Nu ska jag iallafall ta och dammsuga och torka golvet i mitt rum, om det är något av intresse att veta, haha ;D Och ska jag vara ärlig, förstår jag inte hur jag orkar.. men känns som att jag måste.

Sedan blir det till att åka och handla lite käk och sånt där tills på lördag, med mamma, Elsa och Elsas mamma. Blir nog braigt värre det här! Så, nu drar jag! Hörs kanske senare sörruduru :)

När långa nätter inte blir som man vill

Datorn känns hopplös, verkar aldrig vilja funka om jag ska säga det men får inte ge upp eller! Var iallafall ut en sväng till Köpis efter allt grejsande med datorn, och det fick mig på bättre humör det. Shopping hjälper mot nästintill allt ;D haha

Har hunnit med en härlig promenad med Evelina i det fina vädret också, inte helt fel nej! Det är riktigt bra. Men nu ska jag nog ta och tagga mot sängen och en liten film tror jag. Vi hörs imorgon sörru!
Tack och hej


Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och vara den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

I cant take back yesterday but I can give you tomorrow

Just nu längtar jag verkligen efter att få åka bort någongång! Trött på allt här hemma, och att alla bara klagar. Humöret är på botten hela tiden nu också, och det får jag ju inte bara höra en gång om dagen längre. Det här ska bannemej bli en uppladdningsresa, så jag ska samla ihop mina krafter- känns som att krafter är det jag är i störst behov av just nu. Men ni ska veta, att jag är så jävla tacksam att ni orkar med mig ändå!

Vaknade upp imorse av att jag frös, hur nu det gick till? Kanske berodde lite på att fönstret var öppet, vad vet jag. Tog mig iallafall en lång varm dusch då, fantastiskt härligt! Nu ska jag nog gå och ringa ett litet samtal till mamma och be om ursäkt för att jag inte var så snäll sist hon ringde, och sedan blir det Dell också. Efter allt det får det nog bli en liten sväng ut till Köpis!



Det handlar om att se sig själv i spegeln med förmågan
att samtidigt blunda för den man är.

Det här handlar inte om att försöka laga det som brustit,
för det här handlar faktiskt om att låta hjärtat förblöda.
Och det handlar om att veta hur bra man har det
när det inte finns någonting kvar.

Det handlar inte om att inbilla sig fördelar.
Det handlar om att se nackdelar för vad dom egentligen är.
Och det handlar inte om att sprida värme.
Det här handlar om att nästan frysa ihjäl.

Självklart handlar det också om att kväva det man älskar,
för att försäkra sig om att det ligger kvar där när man vaknar.

Men framförallt i mina ögon, handlar det om
att våga förlora sig i någon annan,
utan att veta hur det slutar.


Sluta dröm om det ljuva livet

Sluta dröm om det ljuva livet,
vi kommer aldrig va med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
för sakerna du aldrig gjorde

Sov hos Linn igår, och kikade på massa film och bara hade det allmänt mys. Det är så jäkla härligt att åka dit, och bara vara! Var iallafall in och handlade lite käk idag, för att jag lovat mamma att fixa det idag. Så det blev någon kycklinggrejs, som faktiskt var jättegott ;D Så tack för det receptet Elsa.

Har ringt till Dell support också, för att få hjälp att fixa bärbara datorn här i huset som tyvärr har kraschat helt just nu. Inge vidare alls, eftersom det betyder att jag måste sitta i mami och papis sovrum när jag ska ha datorn.. men det kan jag leva med till det är fixat. För inte fick jag fram mycket av det där samtalet eller, fattade ungefär inget av det han sa ;D Haha, alla dom orden och grejerna han snackade om. Menmen, får väl göra ett nytt försök imorgon då!

Nu måste jag väl pallra mig härifrån förstår jag, ifall dom vill gå och lägga sig. Fast, ni blir ju inte av med mig i vilket fall som helst.. eller jo, för kvällen, men jag är tillbaka igen imorgon, HA!

Tack och hej, för ikväll!


Kände du mig?

Vi grillade och sånt mys hemma hos farmor igår, och det var supertrevligt. Verkligen roligt att träffa på kusinerna också! Sedanhannvi med att åka ut till mormor och morfar en sväng, för att hälsa på Leif som var på besök där. Någon sorts släkting är han, men jag minns inte vad, haha.

Idag blir det en sväng ner på stan och fixa några saker. Sedan blir det en lunch med Ida och Malin också, kanonbra! Men nu måste jag göra mig klar så att jag kommer iväg någongång! Tror att jag åker ut till Linn senare också, sovsällskap är lovely! =)





När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna

Svårt att tänka framåt när förvirringen tar vid

Idag ska vi åka ut till farmor och fira henne litegrann, eftersom hon fyllde år i fredags. Så kommer kusinerna att dyka upp och sånt, så det kan bli riktgit myys! Efter det får vi väl se vad som händer och sker, det brukar ju alltid vara någonting.

Alltså, jag säger bara det. Gårdagen var en total katastrof.. jag mådde så himla dåligt. Haha, kunde typ inte äta någonting på hela dagen, blev bara lite av det mami och papi grillat på kvällen, och sen.. blev det en ruggigt tidig kväll. Inte helt fel alls det i mina ögon.

Men nej, nu ska jag svika.. måste gå och diskutera lite grejer med mamma, inför resan min och allt. Vi hörs väl säkert senare!

Det sägs att livet är ett lotteri

Gårdagen var helt klart kanon! Började med att vi åkte och handlade, jag, Elsa och Alice. Gick ungefär hur bra som helst det och vi hittade allt vi skulle. Sedan blev det till att åka hem till Elsa och fixa inför kvällen. Vi gjorde oss iordning och fixade allting med mat och sånt.

När klockan blivit halv fem kom alla andra härliga dit, och vi började partandet för det här årets midsommarkväll. Grillade, pratade massa skit och hade det allmänt jättetrevligt! Så när klockan blev tio tog vi bussen till nästa stället. Hamnade då på fest på stan vilket var riktigt bra. Slutade med att tjejerna drog, och det bara var jag och Ida kvar, men fan vad kul vi hade pinglan! BOTTEN UPP OCH RESTEN I HÅRET! Följde med henne hem och sov sedan, supermys :) Och även om jag inte har mått bra alls idag, så gillade jag kvällen skarpt. Det är ju lixom smällar man får ta ibland, och nu är det bara till att börja tagga inför nästa helg.. för det ska bli minst lika bra ;D


Det sägs att livet är ett lotteri
och att du är en på en miljon

Look into my eyes

Ikväll kör vi igen, mina tjejer! Och det gillar vi skarpt vet ni.

Blev så att hela familjen var ut och käkade på restaurang igårkväll, så det blev bara sådan mat för min del igår, haha. Men gott som tusan var det, och lätt värt det! Det här var verkligen hur trist som helst att skriva nu, för datorn är helt off. Gör fan inte som jag vill för fem öre, det gillar vi knappast. Men nu ska jag iallafall kila och packa ner lite grejer i väskan, så jag kan dra upp till Ica med Elsa och Alice för att inhandla lite mat och grejer inför kvällen någongång.

Jag önskar er alla en toppendag och kväll! För det tänker jag ha.
So long

How 'bout a round of applause?

Brevet blev aldrig klart igår, eftersom att jag inte orkade.. och för att det inte blev som jag ville att det skulle bli. Får göra det nu idag, eller.. någon annan dag helt enkelt ;D haha.

Vaknade typ hur tidigt som helst imorse iallafall, kunde absolut inte somna om.. så jäkla trist. Slutade med att jag gick ut och tog en promenad i det fina vädret och det var lätt värt den tidiga morgonen. För gud så skönt det faktiskt var! Blev bara till att åka hem och ta en dusch, käka lite och sedan dra iväg lika snabbt igen. Då var det dags för ännu en körlektion, och jag var kung! ;D haha nej, men det gick bra, det gjorde det. Efter det har jag hunnit vara in på banken för att kolla om hur mitt kort funkar utomlands och sådär, men kom inte fram till så hemskt mycket. Och det hela blev inte direkt bättre av att jag inte fyllt 18 år än. På grund av det kunde hon ingenting göra, MEN vilken trevlig människa, och vad hon verkligen försökte hjälpa mig! Sådana som hon borde det finnas fler av :)

Mötte upp Elsa efter det för en lunch, och gott var det! Sedan var jag ner på Resesäljarna för att kolla läget en sväng också, men kom ungefär fram till.. ingenting. Men jag var ju in där, så det är ju alltid något. Blev hemgång på en gång efter det, vilket kändes toppen!

                                                        

Vad ska jag säga?

Alltså fy vad tråkigt det var att skriva det här brevet. Jag kommer ingen vart över huvudtaget. Känns för det första som att jag inte har något att skriva, och inte en aning om vad det är jag egentligen ska skriva heller. Kommer jag väl på någonting bra, blir det inge bra alls i slutet ändå, så jag suddar ut det. Herregud, haha. Vilka patetiska problem jag har alltså ;D Men vet ni? Det är bara att kämpa på med det här så att det blir klart någongång, skulle vara skönt.

Fortsätter.. vi hörs senare

Men snälla Åke

Var iväg och handlade med mamma igår, bara för att jag skulle få köra. Och det gick riktigt bra, känner att jag måste ligga i lite nu inför min andra körlektion då hon sa att jag skulle träna att backa runt hörn, så det är väl det mesta som händer just nu ;D haha, men det går bättre och bättre iallafall.

Träffade Evelina sedan och var med henne och kikade på en match för att efter det åka ner till Boulongern och möta upp hennes mamma. Följde med Robin och köpte Kinamat och så också, också träffade vi på värsta mysko damen där också. Men henne går vi inte in närmare på tycker jag.

Idag blir det iallafall till en början så att jag måste skriva det där jäkla brevet.. ungefär NOLL lust. Men jag måste ju, så vad ska jag göra lixom! Kommer kännas asbra när det är klart, och då är resan nära! ;D Så får väl köra på att det är det som håller mig uppe, och gör så att jag skriver skiten.

Nu måste jag ta tag i det här, så att det blir något gjort.. och så att jag kan dra mig ner mot stan någon gång. Ska kolla upp någonting med bankomatkortet, ifall det funkar utomlands och lite sånna saker. Ska bara tillägga det att jag var hur övertrött som helst igårkväll när jag kom hem och drygade gärnet med mamma. Och fan vad vi skrattade, det här var en av anledningarna ;D

Fotboll ikväll också, braigt värre! Då blir det godis som aldrig förr också, lovely!


                            

Det jämnar nog ut sig tillslut

Det jämnar nog ut sig tillslut
och allt går ju inte att mäta
för hur skulle då världen se ut?
och jag vet att när jag blir stor
är du ändå alltid
min lillebror

Har varit ute och gått en sväng, sedan städat hela huset enbart för att jag lovat mamma det. Sedan borde jag åtminstone ha börjat på brevet jag ska skriva till dom jag ska bo och jobba hos på Mallorca, men det har jag givetvis inte gjort än. Kanske borde börja på det nu då? Fast jag har ingen lust alls till det. Tror jag väntar tills att mamma kommer hem istället så att vi kan sticka ut och övningsköra, det är myyycket roligare!

Just nu så sitter jag bara här, ska väl kanske ta och blåsa håret litegrann efter duschen, det kan ju vara bra. Annars ser jag väl ut som en pudel ifall jag bara låter det vara. Dags nu!


.. här får ni för att det är sommar! ;D

Det dom kallar vår belöning vill vi ändå inte ha

Dagen idag har gått riktigt fort. När Ida och Jenny dök upp här hemma hos mig visade det sig att Jenny inte längre ville färga håret, så där blev planerna ändrade. Istället bestämde vi oss för att ligga i soffan och kolla på film bara, och så blev det. Crossroads för hela slanten, haha tjejfilm för hela slanten men mys var det! Sedan efter det blev vi faktiskt kvar i soffan och kollade What about Brian och sånt. Den enda gången vi var upp och ut under dagen var när det nog regnade som mest och vi skulle iväg och hämta pizza. Snacka om att vi hade härlig tajming där alltså ;D

Mitt humör har knappast varit på topp idag, utan jag har väl i stort sett blivit arg på allt runtomkring. Lillebror har varit värst på att reta upp mig iallafall, som vanligt.. Inte funkar mitt msn för tillfället heller, jag kommer in och allting.. men inte fan kan jag skriva till någon eller. Nejnej, så lite synd tycker jag om mig själv idag, av egentligen ingen anledning.

Nu går jag härifrån iallafall, ser ingen direkt anledning till att sitta kvar om jag ska vara ärlig. Hörs väl imorgon, hejsvejs.


Du lyckas alltid


Men det dom tänkt ge till oss imorgon
kan vi ta redan idag
Och du behöver inte vänta på att nån ska säga bra
Det dom tänkt ge till oss imorgon
kan vi ta redan idag
Och det dom kallar vår belöning
vill vi ändå inte ha

Praying

Sitter och väntar på att Jenny och Ida ska dyka upp nu. Vi ska fixa lite med Jennys hår som det lät, och bara ta det lugnt. Vädret tillåter inte så mycket annat enligt mig, haha. Nu spöregnar det och åskar ute, så jag blir lite nervös.. borde nog stänga av datorn och dra ur bredbandet om jag vill ha något internet i framtiden, usch. LÄSKIGT VÄRRE!

Hoppas vi hörs senare

För mig

Den senaste månaden har jag verkligen känt det som att jag legat på botten. Jag undrar på allvar om jag någonsin mått så jäkla dåligt, och jag vill verkligen tacka er alla som ställt upp och orkat med mig (för det är verkligen mer än jag gjort själv) och för att ni bara funnits där. Det betyder så jäkla mycket och utan er hade jag inte klarat det! Det känns som att det är dags att jag tar tag i mig själv nu, för mycket mer orkar jag inte. Upp från botten är jag redan påväg och det blir bättre och bättre för varje dag som går. Men någonting jag vill att du ska veta, är att du alltid kommer att vara speciell för mig. För det vet jag att du kommer, och du fick mig att känna lycka, riktig lycka! Jag kommer aldrig någonsin att glömma, och vet du varför? Jo, därför att för mig, var du kärlek!

det handlar om att förlora sig själv i någon annan.

Something right

Var ner och mötte upp tjejerna på stan. Cykeln ville knappast som jag ville, men inte gav jag mig eller. Så till stan kom jag, HA! Följde med Elsa hem en sväng sedan, och nu är det nära. Planerna är i full gång, så kan bli bra det här :) Nu ligger jag här hemma i sängen, och det enda som stör mig, är min blomma i fönstret som luktar urk, haha!  Borde jag göra mig av med skiten kanske? Vi får se, vi får se.


hahaha, den där bjuder jag på!

Hur ska jag gå hem, när allt är såhär?

Började dagen med en promenad med mamma i solen som rätt snabbt övergick till lite regn också, haha. Men härligt var det! Efter det pallrade jag mig hem för en dusch, och så småningom hamnade jag hos Linn. Vi gick ut och gick en promenad, handlade en varsin glass och bara gled omkring. Det var riktigt mys, och alldeles för längesen.. måste göras oftare,  like before honey :)

Tog 20 i sju bussen hem igen för att käka med familjen, eftersom jag lovat mamma. Och nu är det gjort, så därför funderar jag på att cykla ner till stan och träffa tjejerna.. dom skulle tydligen spela biljard och så, därför kan det bli rätt kul. Men du, det blir nog så!
Dags att dra då för tusan, haha. Snabbskrivet inlägg det här ;D

No one wants forever

Dagen tillbringade jag mest hemma, kände att jag var i behov av det.. som jag skrev i inlägget innan, haha. Men har även hunnit med att vara ut och övningskört lite med mamma, och det gick bra. Även om hon kändes lite nervös där hon satt, men vad gjorde det?!

Den viktigaste saken av alla som hände idag iallafall var följande;
ZAKYNTHOSRESAN ÄR BETALD! Nu jävlar tjejer är det nära.
Och ni får ursäkta att jag tjatar så om den, men jag ska skärpa mig nu, haha.

Fotbollen har jag kikat på också, och visst var det himla synd att dom förlorade.. men inte finns det mycket att göra åt det inte ;D Funderar på att kolla på en film nu bara, men får se hur det blir med den saken.

No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before

Say whatever you have to say, I'll stand by you

Att jag alltid lyckas, haha, ja för det gör jag. Är bakis till tusen idag, och känner att jag fan inte kommer kunna käka någonting på länge än idag iallafall. Men på den fronten har jag ju mig själv att skylla, så jag får väl göra det då!


Dagen igår var kanon! Började med att jag vaknade hos Elsa och vi gjorde oss klara för att åka till skolan på avslutningen i aulan och få våra betyg. Det gick finfint, och vi kom därifrån hela! Sedan blev det studentfirande för hela slanten vill jag lova, och det var roligt. När klockan blev fyra var vi hemma hos kusin Amanda för att käka och fira hennes student. Det blev en massa god mat, trevligt sällskap och gott att dricka och när klockan började närma sig sju åkte vi därifrån eftersom jag skulle ut till Ida för att festa lite med tjejerna mina. Sagt och gjort, det gjorde jag också. Hämtade upp Elsa, Alice och Tilda på vägen ut dit och satt där bra länge i goda vänners sällskap :) hihi.


Vi åkte in till stan vid elva (har jag för mig att hon var) och gick väl typ bara omkring där. Även om man träffade rätt mycket roliga människor, så var det mycket roligare hemma hos Ida. Och uscha vad kallt det var inatt också, haha. Klagomål till tusen. Nej, men klart godkänd kväll.


Klev nyss upp nu och funderar på att bara vara idag, inte göra ett skit. Orkar ingenting, fast.. dyker det upp någonting roligt så är jag helt klart öppen för förslag, haha. Hittade mitt horoskop för idag också, check this;


Kräftan 22/6-22/7

Visserligen händer det inte så mycket men du satsar på en avkopplande lördag och njuter av att vila.


If I could tell the world just one thing

Haha, proven som vi fick tillbaka idag var ju rena skämtet. Ifall förra provveckan bara kunde dö eller någonting sånt skulle jag bli  ruggigt glad  ;D Men nu är det gjort iallafall, och det som inte gick nu får fixas efter sommaren helt enkelt, fast deppa ihop över det, tänker jag definitivt inte göra!

Ska ner till stan snart och träffa Fredrika för lite snack och fix inför resan till Mallorca, det ska bli trevligt. Skriva ihop ett brev som ska iväg dit och så, går nog bra det där.

Imorgon är det iallafall skolavslutningen ju, och det gillar vi. Sen är skolan över för det här året, och det känns helt underbart! Blir nog fix och sånt med Elsa och sen dit en liten sväng imorgon bara för att få betyg och sånt. Efter det blir det Studentfirande och massa myyys! Sedan hoppas vi på fest på kvällen, om det dyker upp någonting? Ser ju för tillfället rätt mörkt ut, haha. Löser sig med den saken också ska vi se :)

If I could tell the world just one thing
It would be that we're all OK
And not to worry 'cause worry is wasteful
And useless in times like these

Det går en vind över vindens ängar

Har suttit i köket skitlänge och lyssnat på lillebror när han läst en massa roliga historier, haha. En del är ju bra värdelösa, men vissa ändå rätt roliga faktiskt! Han tyckte ju att det var jäkligt roligt iallafall så.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på en film i min ensamhet, för att sedan sova. Måste ju upp tidigt imorgon för att gå till skolan och få betygsgrejs på projekt, och även få tillbaka lite prov.. och där kan man inte göra annat än hoppas, haha. Vi får se hur det går sörru.

Måste passa på att gratulera Simone på 17årsdagen idag också, så grattis sötnos ;D

My whole life

Nu är det pissvädret som gör att jag hamnar här hela tiden. Kan man inte vara ute, är det här ett rättså bra sätt att roa sig faktiskt, haha. Hur det än låter ;D

Har varit på stan med Elsa och köpt lite småsaker, solat och varit på Max och käkat. För det var vi värda enligt oss själva! Och nu är jag hemma igen och är lite småbesviken på vädret ska jag säga. Men ska väl försöka hitta på någonting annat nu jag iallafall,  men ett litet, onödigt inlägg är bättre än inget alls, haha.

I can tell

Jag kan fan fortfarande inte fatta, nu är det bara 47 dagar kvar tills vi drar till Zakynthos tjejer. Det är helt galet vad tiden går fort, och jag vågar inte ens tänka mig hur fort det kommer att gå där nere. Kommer väl kännas som att man kommit ner dit för att sedan åka hem lika fort, haha. Men fan vad kul vi kommer ha alltså! Det är ett som är säkert.

En annan sak som känns helt sjukt, är att jag faktiskt åker till Mallis om mindre än en månad. Där känns det ju nästan som att man måste börja planera och packa, för det har jag inte gjort över huvudtaget. Blir väl som vanligt där att jag packar och köper allt i sista stund, men det hör ju till litegrann, haha. Det som är charmen på något sätt! Den 5 juli drar jag iallafall till Mallis, it's gonna be lovely! ;D

Kanonsommar som är på väg, I can tell! Massor av trevligt umgänge, och allt.. ååh, jag längtar så jag kan dö!

None


It will all get better in time

Har hunnit vara iväg på mötet och så nu, även om vi inte kom fram till någonting speciellt alls ska jag erkänna. Men trevligt att träffa damerna är det ju alltid förstår du, haha! Var även iväg och kollade upp en annan sak, men det blir nog mer om det sen.. ifall det blir någonting bestämt sörru ;D

Nu ska jag nog pallra mig iväg hem till Sandra för att kolla på fotbollen med henne och Evelina.. men nu har den väl redan börjat, fast vi får hoppa in mitt i om inte annat och börja kolla. Det funkar det också, bara man har trevligt sällskap så! Kan bli ett till inlägg, men jag lovar ingenting. Ha det bra sålänge

Gunga med mig

Sista provet för den här terminen är gjort, och jag hoppas på godkänt! Det gick bättre än jag trodde så kan tänka mig att jag faktiskt inte behöver göra fler omprov i fysik a. Var ner på stan och kikade vattenkriget idag med och det var trevligt, bortsett från att det då och då regnade litegrann. Men efter det var vi upp till skolan igen, för att lyssna på lite information om svenska b som vi ska läsa nästa år, fick låna en bok och lite skit sedan dra hem.

Då åkte jag och Elsa ut till Köpis en sväng, för att köpa skorna jag lagt undan igår.. och jag ångrar inte ännu att jag köpt dom iallafall, som jag ska använda på skolavslutningen på fredag. Nu har jag bara varit hem och ätit en snabbis, och måste strax pallra mig iväg hem till Frida för Zakynthossnack.. sedan kan jag tänka mig att det blir lite fotbollskoll med Evelina, myspys!

Nu måste jag kila och fixa lite innan jag åker.

Lilla vännen, vad tänker du på?
Hur får du tiden att gå?

Dags att ha den låten på hjärnan idag, haha.

Om du bara vill

Promenaden med Evelina gick alldeles utomordentligt jättebra måste jag säga! Och var verkligen skitmys ;D

Måste bara säga det också, att jag har gått hela dagen med en låt på hjärnan. Den har typ fastnat där, och jag kan bara helt plötsligt börja sjunga på den. Haha, men så är ju jag som jag är också. Den här låten är det iallafall, och just dom här orden.. så nu vet ni! ;D

Om du bara vill, så säg till
Jag kan va' din vän, när natten faller
Om du bara vill, öppna din dörr
Och bara våga släppa nån in

Like it never felt before

Gah, jag är ledsen för dålig uppdatering.. men vi får skylla på vädret, för vem får lixom lust att sitta inne och nörda när det är hur härligt som helst ute? Inte jag iallafall, haha.

I torsdags tog jag iallafall min första körlektion på trafikskola, och det gick bättre än jag kunnat tänka mig. Jag är helt klart nöjd! Då på kvällen blev det bara lite mys med Alice och Elsa här hemma hos mig framför en film, kändes som att vi var värda den lugna stunden faktiskt. Sedan på fredagen åkte jag med Elsa och hennes familj ut till deras stuga för att bara ta det lugnt. Vi solade, åkte båt, spelade spel, pratade massor av skit och bara umgicks. Helt kanon får jag säga!

På lördag kväll bar det iallafall av hemåt, då vi satte oss på bussen. Bussfärden var väl kanske inte den roligaste, men man fick ju komma hem.. så det var bara till att stå ut! Och hem kom vi också, och väl där kikade jag bara på en film och sov.

Söndagen spenderade jag med Simone. Det var helt jättemys! Vi började med en fika på stan och sedan en liten sväng till Boulongern.. men det var ju så himla varmt, därför bestämde vi oss för att åka hem, sadla om, och åka till Fjärran höjder! Sagt och gjort, på Fjärran hamnade vi, och dagen bara svichade förbi vilket vi gillar! Verkligen en bra och lyckad dag får jag säga.

Sedan blev det till att åka hem för käk och plugg, trodde jag ja. Blev minsann inge plugg alls igår, bortsett från att jag läste litegrann i boken. Fick iallafall trevligt sovsällskap av Märtis, så jag var helt klart nöjd! Tråkigt bara att kvinnan åker bort nu, men det får vi leva med ;D Hemskt tidig morgon imorse också, eftersom jag var tvungen att vara i skolan till halv 9, men det gick. Var på någon mattedag och fick efter den gå hem bara, så vi drog oss ner till Boulongern för att kolla på treorna när de spelade brännboll. Hemgång efter det, och vi hamnade hos Elsa och hon hjälpte mig lite med Fysiken som jag har prov på imorgon.. sista av alla iallafall :) lovely!

Nu ska jag bara vänta på att Evelina slår mig en liten pling, så det kan bli en promenad någon gång. Sedan är det dags att sätta sig med plugget igen.. men det ska nog gå.  Lååååångt inlägg nu, men jag ska inte tvinga någon att läsa ;D En bild från igår här nere nu bara,


Tapetklister under mina skor

Igårkväll var jag hem till Sandra för att äta tillsammans med henne och Janine. Och gud alltså, vad vi åt! ;D Började med att trycka i oss tacos i massor, vilket man ju måste när det är tacos. Efter det plockade Sandra fram glassen ur frysen så vi åt av det också, haha. Men vad gott det var då! Och verkligen en jättetrevlig kväll tjejer :)

Imorse tog jag mig upp tidigt och var i skolan redan halv 9, medans alla andra började 10 över 10. Gjorde klart allt på Grafiska designen så att jag skulle få godkänt, och nu är det ordnat, very good! Inte för att det blev speciellt bra, men ett godkänt var det tydligen så det är bra.

På lektionen efter fick vi gå och lyssna på några som hade startat UF- företag och sånt och sedan satt vi och kladdade ner flera papper där vi skrev "glad sommar helena" och bestämde oss sedan för att dra därifrån. Då åkte jag ner på stan och träffade mormor en liten sväng, och mötte sedan upp Madde och Ida för lite mys i Boulongern. Vi köpte med oss jordgubbar (och jag menar, hur sommar är inte det?)  för att sedan gå iväg dit och sätta oss i solen, superhärligt! Sedan åkte jag hem och satte mig för att ta det lugnt en stund, och sedan kom mamma så vi tog med oss Hampus och åkte till Köpis för att inhandla lite shorts och sånt till honom.. men jag fick några saker jag med, så nu är det urplockning av garderoben på G hemma hos mig ;D Dags att ta tag i det nu kan jag tycka.

Det är våran hemlighet

Dagen med familjen igår var kanonbra. Hur bra som helst att bara umgås med dom för en gångs skull får jag lov att säga. Jag hittade ju dock inte det jag var ute efter dådå, men ändå. Hittade lite till avslutningen idag på stan istället så det gjorde inte så mycket ;D

Skolan idag var ialalfall skitslapp, kom dit till kvart över 12 för en lektion i Teknisk psykologi och fick då även tillbaka resultaten på nationella proven i Engelska B, där jag fick ett VG. Det kändes inte helt fel, utan det gjorde även att jag fick ett VG i hela kursen, därför är jag nöjd.. helt klart!

Prata lite tyst med mig en stund
tills orden börjar blandas i din mun
Det behöver inte vara sant eller särskilt intressant
Så många ögon många öron som vill veta hur
Så många trogna många omogna står där på lur
Så många som gör sånt till sin angelägenhet
Det blir aldrig nån som vet
Nej det är våran hemlighet


Where do we go now?

Vädret är helt fantastiskt jäkla skitbra ;D .. and I just love it! Började dagen med att ligga i solen på baksidan ett bra tag, men usch så tråkigt det blev efter ett tag. Då bestämde jag mig för att följa med mamma ut till hästen en liten sväng, men eftersom han var halt så blev det bara en liten sväng och bara promenad i skogen. När jag kom hem igen tog jag en dusch, käkade och pallrade mig ner till Boulongern för lite mys och minigolf tillsammans med mina härliga ;D det var roligt, och tro det eller ej, men jag vann minigolfen! Det var bannemej ingen skicklighet heller, så turen var på min sida idag.

Imorgon, imorgon, imorgon säger jag! Då åker vi iväg lite, äntligen. Har lånat morfars bil också, så jag ska få köra litegrann vilket känns braigt må jag säga. Och nu bara för att jag är så taggad på shopping, kommer jag väl förmodligen inte hitta nåt, så som det brukar vara med andra ord, haha. Men vi får se vad som händer och sker gott folk, ha det bra!

That long and winding road,

that narrow path, that broad highway

- they all lead here.

Let us rest a while

Let us look back, let us look forward

Where do we go now?


RSS 2.0