Zakynthos mina damer, zakynthos!

Nu är det galet nära, än en gång. Zakynthos, here we come!

Jag minns så väl när vi satt där för cirka 6 månader sen och bestämde vart vi skulle åka och allt, då trodde man ju aldrig att den här dagen skulle komma. Men nu jäklar, nu är den här! Och fy tusan vad roligt vi ska ha. Även om jag inte riktigt har hunnit landa efter Mallorcaresan så är det bara till att bli taggad nu, för den här resan alltså ;D

Ska ta och packa ihop de sista grejerna nu, sedan pallra mig över till grannen och låna en våg. Kan tänka mig att jag får betala en jäkla massa övervikt annars, och det är jag inte så sugen på om jag får säga det. Jag förmodar även att det här är sista inlägget innan jag åker, så ni får ha en finfin vecka här hemma i Sverige så hörs vi sedan.


Du måste klara det!

Hej Sverige!

Hemma i Sverige igen nu ju, för några dagar. Eller några dagar och några dagar, blir väl typ en och en halv eller nåt sånt. Planet var iallafall försenat igår, så vi var inte hemma förrän klockan var typ halv 7.. det var rätt drygt, men funkade helt klart.

Var hem till Sandra senare på kvällen, och drog sedan ut på krogen också. Det vart en rätt bra kväll i helhet!

Men nu måste jag hjälpa mamma lite med maten inför kvällen när släkten kommer på lite kalas, sedan blir det ju packning.. inhandlande av det allra sista och ja, det är mycket nu. Men tänk sen, när man sitter på Zakynthos, shit!




Och Ika, jag måste ju bara säga det;
den här resan till Mallorca som vi nu har varit med om har varit helt sjukt jäkla bra. Jag kan fortfarande inte fatta att vi varit där, och jag är så jävla glad att vi har varit där tillsammans också. Som vi har skrattat!


Ooh Sowfi, you eat very little

Mallorca nr 5

Let me tell you about Magaluf then.. och det var heelt galet! Pa fredagen nar vi kom dit borjade vi kvallen med lite cider och sant mys pa stranden, sedan var vi in pa BCM och da var festen igang pa riktigt. Pa lordagen blev det ocksa BCM och Foam party, och shit. Det ar fan det sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv, sa jakla kul. Trodde helt seriost att man skulle do dar inne i skummet ett tag ocksa, haha.

Men det var helt klart en toppenhelg, och ígar sa madde man som man fortjanade.. men SOM det var vart det. Sen ar jag ju stora tjejen nu ocksa, 18 ar ;D och tack alla superbra som gratulerade mig pa fodelsedagen :) men tyvarr kan jag inte svara pa sms, haha ;D

Nu ska vi ga ut och ga en liten svang sa hors vi imorgon eller sa igen.


mallorca nr 4

Idag sticker vi igen! Forst till Palma och sedan vidare darifran till Magaluf, iiiiiiiinte helt fel ;D Nu blir det iallafall en hel helg, istallet for som sist nar det bara var en natt eftersom vi skulle hem pa den dar konfirmationgrejen. Men nu blir det kora pa riktigt :)

Jobbet idag, var ruggigt kul, for att Marjolein (tjejen som vi jobbar med) var typ helt borta. Bakfull som fan sen igar, och pratade stup i ett, haha. Sa javla rolig var hon. Nu ska vi iallafall satsa pa en dusch har, och sedan borja fixa allt infor kvallen.. taggtagg! Ni far ha en bra helg, for det tanker bannemej jag ha ;D

Sondag ar min dag, you know!

och jag hatar fortfarande att hjartat har motiv som forstandet inte kanner.

mallorca nr 3

Nu har jag bytt familj och allt, sa jag bor skitlangt fran jobbet. Men det ar dumt att klaga, for dom ar jattesnalla och jattebra sa jag ar helt klart nojd. Och mamman i familjen jag bodde i forut typ tvingade mig att ata.. hur mycket som helst, och typ bakelser till frukost, det var typ katastrof.. haha. Men vart bara till att trycka i sig och se glad ut, sa jag gjorde det. Nu ar det mycket battre med maten vilket kanns helt toppentoppen! Och repliken "you eat very little", wtf lixom, hur mycket kan man ata ;D

Sen den har nya familjen sager mamman "you say, i buy" sa jag har det bra, helt klart, haha. Nu ska jag snart pallra mig bort for att mota Ika for en svang till hotellet. Ska kika pa en show som dom har gjort, sa det kan blir roligt.

Well, well.. dags att rora pa mig.. Hoppas ni hittar nagon intressant i det jag skrev nu.

Mallorca nr 2

Har hander det grejer, det vill jag lova. Vi jobbade ju och stog i hela forra veckan, sa vi ansag oss ganska varda att hitta pa nagot kul till helgen. Sagt och gjort, vi tog bussen till Palma pa fredagen, och sedan akte vi sa smaningon vidare till Magaluf for lite party. Eller inte lite, ganska mycket om jag far saga det sjalv, och fan vad kul det var. Nagonting som verkligen maste goras om! Kan tankas bli ett till besok till nasta helg nar jag fyller ar ocksa.

Igar nar vi kom hem igen blev det bara en dusch for att sedan aka ivag pa lillebrorsan i min familjs konfirmationgrejs i kyrkan, for det forsta madde vi kanske inte jattebra, och sedan forstog vi inte ett skit heller. Men det var trevligt sallskap och god mat, sen tackar vi ju for att Ika var med, verkligen. Blev en rattsa tidig kvall iallafall, vilket var skont.

Idag har vadret varit lite sisadar, men vi har inte klagat. Eller jo, till en borjan.. men det loste sig. Vi var pa lite Mallorca- sightseeing med familjen jag bor hos, och det var trevligt. Bara det att pappan som korde for det forsta var lite bakis sen igar, drack vin till maten idag och korde uppe i bergen utan racken med oss fyra (Ika, jag, lillebrorsan och hon jag bor hos) i baksatet utan balte, hahaha. Det hade vi ju lagom kul at alltsa. Sedan nar han fick en Powerade, och storasystern skulle smaka den och sog pa korken och han borjade grina, herregud. Da var det nara att han fick en snyting, menmen. Annars var turen bra tycker jag, haha.

Blev mycket nu, men vill ni veta vad jag gor sa ar det bara lasa ;D haha, enjoy!


M-m-m-m-allorca

Ar ju har nere nu dada, som ni kanske forstog, och det ar verkligen toppen. Det enda som ar lite jobbigt ar faktiskt jobbet, for att jobba i varme ar ju ingen hojdare alls det enligt mig! Men det ar ju bara till att halla ut, for det ar fruktansvart roligt. Just nu onskar jag bara att jag kunde komma pa nagonting kul att skriva, men det kan jag inte.

Forrutom att jag har det jattebra, och sjalvklart saknar er allihop! Pa stranden hanger vi en hel del med ska jag erkanna, och vattnet ar varmt. Men nej, nu stog det bra still har maste jag saga.

Jag hoppas i vilket fall att ni har det hur bra som helst, och givetvis inte saknar mig for mycket ;) haha nej, men att ni har det bra iallafall. Det kommer nog fler inlagg under resan, tills dess.. enjoy vadret och allt vad Sverige har att ge ;D



den 26 juli ses vi igen.

Nära nära, ack så nära!

Snart går taxin från Konserthuset och då har resan börjat på riktigt. Det här kommer att bli helt galet! Ska verkligen ta vara på det här till tusen nu, det är ett som är säkert. 

Jag måste tacka er tjejer också, för en jättemysig kväll, verkligen! Ni vet vad ni betyder för mig, och hur högt jag värderar er.

Fyller ju även år när jag är där borta, den 20e juli blir jag stora tjejen.. 18 hela år :) Men nu är det dags att tagga, väskan ska packas in i bilen och allt sånt. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen.. ha det toppentoppen här hemma nu ;D


Hejdå Sverige!

I'll be missing you

Att träffa Fredrika gick hur bra som helst, så det här blir nog fint. Skönt att inte behöva åka ensam vill jag lova!

Tänkte slänga upp en länk till hotellet jag ska jobba på, så kan ni ju kika om ni vill. Det är där jag kommer att hålla till de närmaste 3 veckorna. Och nu, med risk för att det här är sista inlägget.. säger jag såhär;
Ni får ha det alldeles jättetoppen här hemma, för det tänker jag försöka ha där nere. Och till er tjejer.. när jag kommer hem, då har vi bara Zakynthos framför oss, jag undrar jag, om det blir mycket bättre än så ;D



http://www.hotel-rates.com/spain/porto-colom/ola-hotel-el-vistamar.html

What doesn't kill you, makes you stronger

Hela dagen igår tillbringade jag med min kära Linn. Började med att hon kom hit och hjälpte mig kika ytterst lite på min packning och vi sedan pallrade oss hem till Elsa för att hämta några saker, och så småningom drog vi vidare ner på stan. Blev en lunch där, och massamassa skitsnack :) Sen hem igen, köpte lite hallon och jordgubbar och tog det lugnt, för att sedan även spela lite mariokart på lillebrors wii, haha, och vi var värdelösa ;D

Nu tänkte jag försöka bädda rent i sängen, för tänk vad härligt sen, att komma hem till en nybäddad säng, ojoj. Sen ska jag ner på stan och möta Fredrika en svängis. Träffar nog mormor och morfar en sväng efter det också kan jag tro, blir mysigt. Också käk med några av mina härliga ikväll nu då, blir looovely det här!

Ett sista inlägg när jag träffas Fredrika kan det tänkas :)




Ron pope- A drop in the ocean
- av någon anledning får den låten mig att tänka på dig.

The world is closing in

Det är så typiskt.. jag kan verkligen inte sova, varken på nätterna eller morgnarna. Somnar vid tre någon gång, och tänker väl att, ja men då kan jag sova länge imorgon bitti, men nej, ändå vaknar jag en strax innan tio. Kan väl kanske bero på att jag är nervös? Äsch, jag vet faktiskt inte.

I tisdags träffade jag iallafall Frida och Alice, och vi satt bara och snackade en massa skit, vilket alltid är lika trevligt. Sedan följde jag med Alice hem ett tag, så vi satt där och kikade på lite avsnitt Sex and the city och åt glass.

Blev en massa packning igår hela dagen, höll på och tvättade, grejade och donade. Men nu är det inte så mycket kvar vill jag hoppas! Så på kvällen igår var jag in till stan och träffade några av mina härliga för en fika. När jag kom hem igen, kom Elsa förbi och hämtade lite grejer som var hennes, som hon kanske skulle behöva när jag var borta var det tänkt :)

Idag är det fullt i schemat också, för Linn kommer nämligen förbi, och det är något vi verkligen gillar. Tror hon får hjälpa mig att packa och allt sånt, sedan kan det tänkas bli en sväng ut i solen idag, för äntligen tillåter ju vädret det ;D Inte helt fel va? Sedan får vi se hur det blir ikväll, om jag blir hemma, för att mamma tyckte att jag skulle vara hemma och träffa familjen lite innan jag åker också.. och visst skulle det vara lite mysigt också, men vi får se vad som händer och sker!

Ska träffa Fredrika imorgon för att prata lite om det sista inför resan, och det kan jag tänka kommer göra mig ännumer nervös.. men fasen vad kul det här ska bli nu alltså.. börjar bli rätt taggad också! Och kvällen imorgon avslutas nog med att gå ut och äta lite med de flesta av mina härliga iallafall, som en liten avskedsgrej, gah.. vad det kändes hemskt att säga så. Menmen, det ska nog bli bra det här också. För imorgon natt, då jäklar bär det av. Shit vad nära det är nu!

                                                            

Om jag alltid flyr min väg

Att gå med mamma på stan, gick inte som jag väntat mig. Trodde hon skulle vara snålis och inte gå med på någonting, men icke. Idag var en bra dag, och jag fick nog med mig det mesta jag ville faktiskt, feels great! Så därför är det klart nu, allt är handlat, tror jag iallafall, haha. Måste fixa lite med pengaväxling och sånt bara, sen så ska det nog vara finish!

Precis varit och träffat Sandra en sväng nu, alltid lika trevligt. Jag hoppas att hon får det bra nu när hon åker bort också :)
Så nu väntar jag bara på att få umgås med Frida och Alice ett tag.. because we like it!


Om jag alltid vänder om när nånting är svårt,
om jag alltid flyr min väg,
när ska jag då förstå?


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Varit iväg på en körlektion idag, därför jag var tvungen att kliva upp så tidigt, och eftersom jag fick lite tid över också så blev det ju ett litet inlägg här. Blir till att åka ner på stan snart för att möta upp mamma med, tänkte väl försöka kolla ut de sista grejerna till resan och är mamma med så går det bra.

Ska träffa Sandra och Evelina sen också, och så har jag lovat Frida, Alice och Linn med, för man måste ju passa på nu. Sedan blir det inte på tre veckor, men nej usch, det vill jag inte ens tänka på. Tar bara väl vara på tiden nu jag!



Inte varmt men nästan vår
Ingen lösning men ett spår
Inte ja men inte nej
Inte bra men helt okej

It reminds you of who you used to be

GAH, måste börja med att säga att jag faktiskt börjar bli nervös som tusan nu. Men fy vad kul det ska bli! Fått höra lite från människorna jag ska bo hos också, och även om det inte riktgit blev som jag ville så ska jag inte klaga, det kan ju bli bra :)

Igår umgicks jag med Simone hela dagen, hur mys som helst. Började med en sväng på stan och en fika, för att sedan dra hem och lägga oss i soffan och kolla på Kvarteret skatan och ta det lugnt. Har aldrig gett Kvarteret skatan en chans heller, men fan.. det var skitroligt när man väl kollade ;D Så, en jättebra dag hade vi där!

Idag ska jag nu alldeles strax ta och pallra mig iväg för att fixa lite saker.. är mycket nu innan resan vill jag lova, men sen så, är det ju klart. Dags att skriva ihop lite vad som måste packas och så med, fy vad trist.. jag hatar packlistor och sånt skit, haha! Men nu gäller det att röra på sig, hejis.


det var ju faktiskt kalas.

RSS 2.0