Like I want it to be

Kom precis hem nu, och måste på en gång hoppa in i duschen och börja göra mig klar för att sedan pallra ut till Linn i Forsbacka och grilla med massa trevliga. Men det gör inte mig någonting alls, för jag tror det kan bli en lyckad kväll!

Skolan idag var hursomhelst helt värdelöst, inte gjort en enda vettig grej tror jag.. bara glidit omkring. Eller varit och lämnat in ännumer papper om feriepraktiken har jag gjort fast det har ju inte med skolan att göra, men ändå ;D Nej nu är det dags att kila igen, ni får ha en kanonkväll gott folk! Vi hörs

Never let it go

Har varit och köpt ett nytt linne och lite smycken tills imorgon nu, men ännu inte provat det ihop så det är bara till att hoppas på att det är fint ;D Men om jag ska vara ärlig hade jag inget vettigt alls att skriva om idag, så tror jag avrundar igen här. Haha, roliga inlägget!

Slänger upp en gammal bild här iallafall som jag hittade

image77
bara för att det är hon.


Life has really changed

Åh, maten idag var verkligen sommar! Säg någonting annat som är lika mycket sommar som tzatziki lixom, det är ju faktiskt svårt att komma på någonting. Dagen idag har iallafall varit toppen, skoldagen gick relativt fort trots att jag började halv 9. Efter skolan blev det en sallad på George också, vilket var fantastiskt ;D haha.. fan vad bra allt är nu alltså.

Ska pallra mig ut till Linn nu är det tänkt, skulle ju bli matteplugg och så men jag tror inte riktgit på det längre om jag ska vara ärlig. Hade varit bra, menmen, det är ju trots allt fredagkväll! Får dessutom skjuts av mamma ut dit, så jag ska inte klaga för fem öre. Men nu börjar det bli dags att dra mig dit ut, vi hörs, ha en underbar kväll!


Ever since I saw you
Entering my world
Life has really changed
To diamonds and pearls

Tell me what it's like

Fick ett riktigt ryck idag innan Greys och var ut och sprang ett varv i spåret. Förvånade mig själv rätt ordentligt får jag erkänna, men är jäkligt skönt nu efteråt. Så jag ska ta och kolla klart på Greys, ta en liten dusch och sedan sova tidigt idag känner jag.

Dagen idag började med att jag sprutan som jag skrev lite om igår, och det gick bra, spände bara lite i armen. Har ett snyggt plåster nu iallafall, haha, eller inte ;D Efter sprutan åkte jag upp till skolan och var där hela dagen till strax innan 3 och jobbade på gunghästen som vi ska göra. Den blir så jäkla ful och jag hatar den, men för tusan.. det ska nog gå. Har även hunnit med att träffa Patrik ett tag efter det!

This is it

Tänk att det här vädret ska göra en så jäkla glad! Det är så himla härligt och man vill gärna vara ute hela tiden ju. Har hursomhelst varit och fixat spruta och sånt där tills imorgon när jag ska ta den, mot livmoderhalscancer nu igen. Jag som inte är direkt jätteförtjust i sprutor ska jag erkänna. Men liksom förra gången så ska det nog gå bra får vi hoppas.

Har precis ätit nu och alla här hemma har dragit iväg åt olika håll, så var det bara jag kvar. Men det är riktgit skönt så jag ska inte klaga. Får se om det blir en liten promenad i det  uuuunderbara vädret ikväll med Sandra, eller hur det blir!

Slänger upp en bild från min och Linns lilla promenad i söndags här vettja :)

image76

The way you make me feel

Nu är dagens träning avklarat och jag tror nog aldrig att det har varit så jobbigt någon gång, haha! Och sen cykeln både dit och hem gjorde ju inte saken direkt skitmycket bättre, fy tusan! Både armar och ben var spagetti, men det klarade vi Elsa ;D

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen en sväng och vänta på att Patrik dyker upp. Blir nog inget mer inlägg idag heller, så vi hörs imorgon!


"var dig själv, annars finns det ingen som du"

Kom hem från skolan nu, och har ju tyvärr inte hunnit skriva någonting om lördagskvällen än heller. Men jag får göra det nu då; vi började kvällen hemma hos Jenny med att grilla, dricka lite och umgås, jag, Linn, Elsa, Jenny, Ida, Madde och Frida. Det var riktigt kul och det dansades och sjöngs en hel del. När klockan sedan började närma sig 10 tog vi oss till bussen och åkte till festen som Adam och dom hade, trevligt folk och så och det var väl rätt kul, trots mina skavsår. Tog sedan 20 i 2 bussen med Linn hem till henne och sov. Så, i det stora hela tycker jag att det var en lyckad kväll! Tänkte lägga upp lite bilder när jag fått dom också.

Igår började jag och Linn dagen med en liten promenad, då mamma hämtade upp mig efter vägen. Och när vi kom hem hjälpte jag henne att städa undan utanför, sen åkte vi och slängde sopor också. Efter det blev det en dusch och sedan hamnade vi hemma hos mormor och morfar för att äta, eftersom att mormor fyller år idag, så grattis mormor :) När vi ätit färdigt så åkte jag hem till Patrik och sov :)

Blir till att träna ikväll iallafall som det ser ut, blir nog bra.

Hur du får mig att må

Hamnade hemma hos Linn för att kika på kläder, och kläder hittade jag också ;D ett vitt linne som hon ändå inte hade planerat att ha på sig, som gjort för mig, haha. Nu håller vi på och gör oss klara här, så blir det 20 i 5 bussen bort till Jenny för käk och umgänge med lite tjejer innan vi drar oss iväg till festen.

Blir nog en bra kväll det här, har fått den känslan iallafall, så det är bra. Nu är det dags att fortsätta, hoppas ni får en bra kväll! Jag berättar om kvällen imorgon vettja :)


du, du, du, jag älskar hur du får mig att må!

"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns"

Det blev en lugn kväll igår då jag pallrade mig ut till Frida i Valbo för att umgås lite. Vi var ute och gick massor vilket var jättehärligt, och efter det hamnade vi hemma hos Malin för att kika slutet på hockeyn som då vanns av HV71. Det var en riktigt trevlig kväll som avslutades med att jag träffade Patrik :)

Idag blir det nog lugnt till en början iallafall kan jag tro, ska väl hoppa in i duschen snart och fixa lite inför kvällen. Måste leta fram kläder också och det är ganska dåligt med det just nu ska jag vara ärlig och säga, men vi får se vad det blir!

If I wanted silence

Nyligen kommit hem från skolan och borde väl inte sitta här egentligen. Har nämligen lovat mamma att städa mitt rum, med tanke på hur det ser ut! Vi får väl se sedan vad som dyker upp ikväll också.

Imorgon blir det nog lite fest för att Adam och några har fyllt/ fyller år nu, tror jag blir roligt! Börjar nog kvällen hemma hos Jenny då också kan jag tro, med lite tjejer.


Känns verkligen som att sommaren är påväg nu också, så jag sitter och kikar på några sommarbilder.. och jag älskar det ;D



    
- för det var midsommar!

Seagull come fly of your song

Duktig, duktig, duktig.. ja, jag känner mig sjukt duktig nu efter ett träningspass och cykeltur både dit och hem. Det var iochförsig riktigt jobbigt, men det är att vi gjorde det som räknas enligt mig ;D

Hade jag tänkt hoppa in i duschen en liten sväng och sen tagga mot sängen och en film, för det kändes galet härligt just nu! För imorgon är en ny dag, med nya möjligheter, så vi får se vad den dagen bjuder på. Men godnatt på er då, och hoppas att ni får en lika bra natt som jag tänker ha :)


Måste bara säga att det var fan riktigt längesen jag mådde såhär bra, känns som att allt går som jag vill och jag är så sjukt glad hela tiden. Om jag kunde så skulle jag verkligen vilja må såhär jämt, inte en chans att jag skulle tacka nej! Men, nog om det.

Jag undrar vem du är fantastisk för

Blir bara ett helt meningslöst inlägg nu innan jag drar iväg och tränar. Kan ju börja med att säga att jag fick tillbaka matteprovet igår, och.. om jag inte hade varit godkänd hade jag aldrig skrivit om det här ;D haha.. så godkänt blev det och nu är hela matte C kursen klar, tack för det! Bara matte D kvar nu då, vilket jag hoppas går så bra som möjligt.

Jag och Elsa har bestämt oss för att cykla bort till Fjärran och träna idag och det är ju verkligen inte varje dag, så blir bra det här. Ikväll blir det nog en tidig kväll kan jag tro, för idag har jag även lyckats somna på körkortsteorin och då är det illa. Dags att sova ut till tusen nu känner jag!

Nog om allt detta nu, måste nog röra på mig. Ikväll lovar jag att det blir ett inlägg till (vet att det varit mycket snack och lite verkstad nu på senaste tiden, men ikväll lovar jag ;D) så vi hörs då!

Jag kan vara fattig
jag kan vara rik
- bara jag är det med dig

My wish

Helgen har varit helt sjukt bra. Har haft det hur bra som helst verkligen!

Började med att Sofie hade lite fest i fredags eftersom hon fyllt år, vilket var mycket trevligt. Blev dock ingen sen kväll för mig, Elsa, Evelina och Sara för att de andra drog ut på krogen, men vi gjorde det bästa av situationen och gick ut en sväng bara. Det var iallafall riktigt trevligt så jag klagar inte, och Sofie; man fyller bara 18 år en gång i livet ;D

På lördagen var det väl egentligen tänkt att jag skulle plugga gärnet, inför provet som jag haft idag. Men riktigt så blev det inte, för jag gjorde annat istället. Var bland annat ute och gick litegrann med Evelina och så, men lite plugg hanns det med. På kvällen blev jag upphämtad av Patrik och vi åkte tillsammans med Alex och Simone och käkade på Buddys, säga vad man vill om det, men gott var det! Efter att vi ätit pallrade vi oss hem till Alex för den efterlängtade Eva och Adam kvällen, och även om det inte blev så mycket Eva och Adam (bilåkande och kikande på Nattbussen) var det en jättemysig kväll. Sedan åkte jag och Patrik hem till mig och sov,
och igår åkte han härifrån vid halv 3 för att åka med Alex och Simone till Valbo. Det blev så att han åkte själv eftersom jag ansåg att matten var lite viktigare än att springa omkring på Köpis. Träffade iallafall Patrik senare på kvällen och sov där, vilket är hur bra som helst!

Provet idag gick väl sådär, jag tänker inte ropa hej än. Utifall jag inte blir godkänd så säger jag ingenting mer om det ;D haha

Nu måste jag ta och hoppa in i duschen här, blir nog ett inlägg till sen.


My wish, for you, is that this life becomes all that you want it

I'm addicted

Dagen igår var riktigt bra. Började med att vara i skolan hela dagen, och det var bra. Fick tillbaka ett prov på Tekniska Psykologin, och där fick jag ett mvg. Kändes inte helt fel om jag får säga det själv. Sedan var det till att åka hem och fylla i lite papper om resan till Mallorca i sommar, det är alltså bestämt nu. Jag ska verkligen åka! Den 5 juli bär det av, också kommer jag hem den 26. Sedan Zakynthos den 29 så där är det tight, men lätt värt det!
Det enda är väl att jag är borta på min 18årsdag (20 juli), vilket kändes lite.. men ändå, minnen för livet.

Tog en fika med Sandra igårkväll också, och det var jättetrevligt. Så efteråt följde Patrik med mig hem och sov, jag gillar :)

Sedan idag har jag varit och lämnat in papperna om feriepraktiken, sedan varit i skolan. Efter allt det så var jag till Maggans och klippte mig, färgade det brunt också, så det är skillnad vill jag lova. Men känns inte helt fel iallafall, om jag får säga det själv. Slänger nog upp en bild imorgon ska ni se, men nu ska jag krypa ner och kika på en film.


Im addicted to the way I feel when I think of you

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt

och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.


Lördagen blev inte riktigt som det var tänkt för min del. Istället för att åka till Stockholm och hälsa på kusinerna som jag i vilket fall träffat helgen innan, så följde jag med Patrik, Alex och Simone till Lager 157. Det var en jättelyckad dag verkligen! Så det får göras fler gånger.

Blev upphämtad här hemma strax efter 8 och vi begav oss för det första mot Falun. Trevlig biltur och när vi kommit fram till Falun fortsatte vi mot Rättvik, Sågmyra och Lager 157. Väl där så gick vi omkring i några timmar och kikade på allting. Några saker fick vi ju med oss hem iallafall så det var bra. Det slutade hur som helst med att vi blev riktigt hungriga och åkte därifrån mot Falun igen för att äta på American pizza place. Efter det åkte vi hem igen vilket var rätt skönt efter en lång dag.

Då var jag och Patrik hem till mig ett tag, för att sedan åka och inhandla massor av godis och sedan åka hem till Alex. Där väntade han och Simone med Monopolet i högsta hugg, så det blev en hur mysig kväll som helst! Sällskapsspel, tända ljus, godis och  jättetrevligt sällskap på det :)


Dagen igår blev superslapp, satt hemma och gjorde absolut ingenting. Det var väl ganska skönt till en början, men tillslut blir man ju bra rastlös. Jag och Ida bestämde oss iallafall för att ta en fika framåt kvällen, som vi pratat om så länge. Men av någon anledning har det ju aldrig blivit av. Men så igår äntligen iallafall, och det måste göras oftare för gud vad mysigt det var pinglan! Sedan kom Patrik och Alex och hämtade upp mig på stan, också följde Patrik med mig hem och sov, myysmänniska :)

Mycket som var mysigt i det här inlägget, men, så är det ibland ju ;D och.. jag gillar det starkt!

image72

När tiden är rätt

Har varit ut på Barnens Hus en sväng med pappa och lillebror nu, köpt presenter till småkusinerna. Blev bara någon film, eftersom vi har så himla dålig fantasi allihopa. Måste ju även säga det att pappa fyller år idag, så jag får gratulera! Blir trevligt främmande idag och massa tårta och sånt. Det kan bli riktigt bra det, mysigt värre om inte annat.

Måste hjälpa till att fixa allting nu jag, också får vi se om det blir något mer inlägg idag. Man vet ju aldrig förstår ni ;D

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig, och ta dig långt härifrån



image71
men, mina stjärnor där :)

Vad det handlar om

Glömde förresten att säga det, att jag nog åker till Mallorca i tre veckor nu i sommar. Feriepraktik på ett hotell blir det då, och boende i en familj.. det skulle faktiskt inte sitta helt fel ;D Ska på möte om den resan imorgon, och då får vi se efteråt hur det blir och hur jag känner inför det. Kan nog faktiskt vara rätt skönt att komma iväg litegrann, innan Zakynthosresan också. Men som sagt, så får vi se!

Till helgen blir det en lite resa ner till Stockholm och hälsa på kusinerna, eftersom både Kalle och Ville fyller år. 8 respektive 4 år blir dom. Blir nog bara en dagstur för att mina föräldrar är så jäkla tråkiga, men det är ju alltid något, så jag ska inte klaga. Men nu ska jag nog pallra mig mot sängen som det känns, hoppas att ni mår bra och får en bra natt.



Det handlar om att förlora sig själv i någon annan

There is nothing you can do about it

Igår körde jag och Linn på en liten tripp in till Sandviken för att uträtta lite ärenden. Riktigt trevligt dag blev det, trots lite skavsår. Efter att vi varit där ett tag pallrade vi oss till Hemmakväll och hyrde en film, har inte en aning om vad filmen hette eller vad den handlade om, för jag sov rätt igenom. Men det var rätt skönt iallafall!

Dagen idag började med att vi åkte in till skolan för att käka Chickenbits och det är något jag inte ångrar. Var otroligt gott det! Efter att vi ätit och så, började temadagen vi skulle ha i aulan. Där pratades det om.. ja vad pratades det om? Typ skogen, men det fick väl duga. Tog en fika på stan tillsammans med Elsa efter skolan, och sen åkte vi hem till henne ett tag.

Var hem och käkade efter det och har även hunnit vara iväg och handla mat med mamma. Nu sitter jag och kikar på en film på tvn, My Boss's Daughter och den är väl rätt kul änsålänge.

     
- Therese fyllde ju faktiskt 18 år!


RSS 2.0