Mina ord faller

Igår tillbringade jag kvällen tillsammans med Jenny, Linn och till en början var även Frida och Malin med. Vi hade det trevligt med spel, chips och en massa sånt mys ;D Efter ett tag åkte Frida och Malin dock vidare, och vi fortsatte med att kolla på en film och halvsova lite. Efter det blev det sängen ganska på en gång, jätteskönt!

Så imorse blev det 12 bussen hem från Jenny, eftersom jag var tvungen att städa och så hemma för att kusinerna skulle komma på besök nu ikväll. Och på bussen träffade jag trevliga Malin som då förgyllde min busstur in till stan. Väl hemma iallafall började jag med att städa som jag lovat, och sedan blev det en härlig promenad i det fina vädret med Elsa.

Nu ikväll blev det även trevligt besök av kusinerna från Stockholm vilket det var längesen man träffade, hur kul som helst. Käkade lite tacos, spelade spel, kikade film och hade det trevlans. Men nu har de nyligen gått till sig för att sova, eftersom dom trots allt inte är så gamla.

Blir nog en film för min del nu också kan jag tro, hemskt trött är jag. Så det blir nog inte bättre!

Se det är vackert utanför
snöflingor faller ner
och dör
faller lika lätt
som mina ord faller
när jag ser dig

 

What am I gonna say?

Så gott som hela dagen idag har jag ägnat till att att städa på mitt rum och sånt. Inte nå vidare kul kanske, men kändes som en grej som behövde göras.

Ikväll tror jag att det blir lite mys med tjejerna faktiskt, som det ser ut just nu iallafall. Men nu börjar min mage att skrika efter mat, så det börjar bli dags att fixa nåt känner jag! Kanske blir ett till inlägg idag, lika värdelöst som det här :) Men det vet man aldrig, hörshörs!

Och det är bara du som ler

Inte nog med att vi sov hela dagen igår, det räckte tydligen inte, för klockan 9 sov jag igen ;D haha, det börjar bli illa nu. Men gud så skönt det var!

Idag har jag varit iväg och tagit en spruta mot livmoderhalscancer också, och jag som hatar sprutor. Trodde att det skulle göra skitont och att jag skulle svimma eller någonting, men icke, det gick hur bra som helst, och jag är typ stolt över mig själv. Bara för att jag tyckte själv att jag var så duktig käkade jag och Elsa på Java också. Blev en bakad potatis med kycklingröra vilket var fruktansvärt gott.

Men nu måste jag plocka av bordet efter maten här, vi hörs säkert senare

Do you know what it takes

Trevligt sällskap fick jag igår ja, verkligen. Så därför är jag riktigt nöjd nu måste jag säga.

Tog 7 bussen hemifrån och umgicks med Patrik och Alex under kvällen. Kikade på Jägarna (även om jag inte kollade så mycket ;D) och sedan Saltkråkan så det var mysigt. Sen tog jag med mig Patrik hem med 1 bussen och nu har han nästan precis åkt hem. Det blev iallafall en bra kväll igår! 

Vet inte hur det blir nu ikväll heller, om jag pallrar mig iväg hem till Jenny och umgås litegrann eller bara stannar hemma. Kände att det skulle vara riktgit skönt att bara få lägga sig ner i soffan och göra ingenting, men vi får se hur det blir med den saken. Ska nog gå och vara lite social med mamma och pappa ett tag nu iallafall som faktiskt kom hem från fjällen idag, lite trevlig måste man ju vara.

Like you'll never see me again

Ja men här då Malin, kommer ett inlägg om gårdagen ;D

Eftersom att Therese då fyllt 18 år så hade hon hyrt en lokal och sånt för en födelsedagsfest. Så Elsa kom hem till mig igår runt 4 för att vi skulle göra oss klara tillsammans. Då blev det en dusch, sminkning och sådär för att sedan ta 6 bussen hem till Alice. Där träffades vi som skulle åka tillsammans till festen för att Alice fixat en taxi (eftersom att vädret inte var det bästa, och vi inte tyckte att det kändes så lockande att gå i snön med pumps).

När vi väl var där fick vi en varsin välkomstdrink och blev indelade i lag. Då gick vi en liten tipsrunda med olika frågor som "vem suger bäst?" och "vem är snabbast med rullen?" men även en massa fler roliga frågor. Svarsalternativen var namn på oss alla som var där, och man skulle då gissa. När det var klart åt vi massor av god mat och sen var det dags att rätta tipsrundan genom lekar. Då fick de som stog i svarsalternativen tävla mot varandra, vilket var riktgit roligt. Mitt lag vann tipsrundan så vi fick en varsin klubba, haha ;D

Då detta var klart fortsatte vi bara att umgås, dansa och ha allmänt roligt hela kvällen. Fruktansvärt lyckad kväll Therese! Och hemskt trevligt folk var det där också.


Runt 2 började vi dra oss därifrån och jag, Alice och Elsa avslutade kvällen hemma hos mig genom att tillaga tacos och då även äta den, haha. Jag undrar jag Alice, om det har varit så gott någon gång ;D


Nu har jag precis tagit en dusch, och känner att det börjar bli dags att städa undan lite här hemma. Sedan hoppas jag på trevligt sällskap ikväll också, ha en bra dag!

Något som stör mig

I brist på annat att göra har jag hamnat här igen. Ligger och kikar lite på tv, är ju AFV och det är hur kul som helst, jag gillar ;D Inte har jag ätit någonting än heller, men snart så måste jag börja ta tag i det.

Ja, men vilket onödigt inlägg det blev. Men jag har verkligen ingenting annat att säga, och inte göra heller för den delen.



något som stör mig är att man kan heta liv, men inte död.
och stig, men inte väg.
och sten, men inte pinne.
och björn, men inte räv.
och lina, men inte snöre.
och love, men inte kärlek.


Take it or leave it

Idag hade vi då sista provet för den här provveckan och det var även sista dagen innan lovet. Äntligen är det här! Som jag har längtat. Provet i teknisk psykologi gick iallafall bättre än jag trodde, och med tanke på att de andra proven den här veckan gått dåligt så känns det bra.

Var på stan med tjejerna efter provet imorse också, inhandlade present och sånt till Therese som hon ska få på lördag. Sedan köpte jag kläder som jag tänkte ha på mig på lördag också, så det blev en dyr dag för mig idag, men ändå, man lever bara en gång ;D Så nu måste jag peta i mig någonting att äta iallafall, sen blir det ju biomys ikväll med Elsa. Blir nog riktigt trevligt kan jag tro!



image58
Ta mig tillbaka till Grekland!

Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?

Angående provet idag så har jag inga som helt kommentarer att komma med. Jag skippar helt enkelt att säga någonting alls. Men imorgon är det iallafall sista provet, i teknisk psykologi så det är bara till att plugga gärnet nu och satsa imorgon. Det här provet vill jag gärna ha bra på!

Annars idag har vi fått lite trevligt besök utav först farmor och sedan även mormor och morfar. Så vi fikade litegrann och sedan fick vi även påskägg, lite mysigt sådär ;D

Jag längtar hur mycket som helst efter lovet nu. Det ska bli så himla skönt och få vara ledig, och tänka på och göra precis vad man vill. Så jäkla trött på skolan nu!

Men nu måste jag nog gå och plugga vidare så jag får bra på provet också och inte bara snackar. Sedan är det ju Greys nu snart också, just det! Men vad bra det blev helt plötsligt, blir till att mysa ner sig i soffan och kika det också först.



* varför kliar det på näsan precis innan man ska gå av bussen?
* varför skruvar man ner volymen på bilradion när man inte riktigt hittar?
* varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet snart är slut?
* varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
* varför måste man boka tid hos en synsk?
* finns det ett annat ord för synonym?
* varför fastnar inte superlim på insidan av tuben?
* var tar den vita färgen vägen när snön smälter?
* vilken är mörkrets hastighet?
* varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?
* hur kommer killen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
* vem är general failure, och varför läser han min hårddisk?


This is my now

Har egentligen inte tid alls att sitta här, men jag orkar verkligen inte plugga. Matteboken ligger här bredvid mig på sängen och ser bara allmänt jobbig ut. Provet får verkligen gå som det går som det känns nu!
Fysiken som vi hade idag gick förövrigt som väntat, inge bra alls. Blir fruktansvärt lycklig om jag får godkänt på det alltså ska jag vara ärlig och säga.

Men nej, det här går inte. Jag måste verkligen börja! Kommer ångra mig som bara den sen annars, det är ett som är säkert. Hörs imorgon eller så ska ni se ;D

This is my now,
And I am breathing in the moment.
As I look around,
I can't believe the love I see.
My fear's behind me,
Gone are the shadows and doubt.
That was then.
This is my now.

I dont wanna miss one smile

Dags för ännu ett prov imorgon, vilket känns sådär. Fysik är det då och det kan faktiskt gå hur som helst om jag ska vara ärlig. Hoppas bara på att det går bra!

Egentligen hade jag ingenting vettigt att skriva här heller nu, men någon rad hit och dit skadar väl inte. Lägger upp en bild sen igår också, på mig och Linn ifall det är något av intresse ;D haha


image56

Men nu är det dags att plugga vidare, ha det så bra.

Like it make any differens

Håller på och städar mitt rum, vilket knappast är det roligaste jag varit med om. Allt i garderoben ska ut också för att vi ska lägga nytt golv och så, verkligen hur jobbigt som helst. Men vi får se det från den ljusa sidan, att det blir bra när det är klart. Borde verkligen plugga också, så när jag har fått undan det värsta här inne så ska jag se till att plugga fysik med. Så har jag en anledning att somna iallafall ;D så kul är det med fysik.

Känns riktigt bra att det är helg imorgon iallafall, även om det mest blir plugg och sånt så. Man får sova ut på morgonen iallafall, och det är uppskattat! Men nu börjar det bli dags att fortsätta med städningen, tänkte slänga upp en bild som jag tagit av Ida först bara. Den är sedan biljarden i lördags

image53
är man bäst så är man, vet du ;D

du

Idag har ju provveckan börjat då och vi hade ett engelskaprov. Skulle skriva en uppsats och det får gå som det går nu enligt mig, bara till att hoppas på det bästa. Är hemma nu igen i vilket fall, men måste pallra mig iväg till Borgis för körkortsteorin klockan 2. Sedan slutar jag klockan 5 och kommer förmodligen bli tvungen att sätta mig ner och plugga lite.

Funderar på att sova en sväng nu faktiskt så att jag inte behöver vara så jättetrött på teorin sen. Blir nog bra det här ska vi se! Hörs sen


du får fjärilarna i min mage att vilja flyga igen

Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

Jag hade skrivit ett inlägg nyss, men det gick inte att publicera.. less jag blir!

Helgen har i vilket fall varit jättebra. I fredags hade jag en film/guitarherokväll tillsammans med Linn, vilket var jätteroligt och mysigt. På lördagen pallrade vi oss hem till Elsa där hon, Jenny och Alice väntade med lite fysikplugg inför provveckan som närmar sig allt mer nu. Det gick bitvis bra, men många av oss tröttnade ganska snabbt när det inte gick riktgit som vi ville.

Kvällen fortsatte iallafall med att vi var ut och fikade. Jag, Elsa, Jenny, Ida och Alice träffades utanför Coffeehouse by George och tog en mysig fika. Och efter ett bra tag där inne bestämde vi oss för att gå och spela biljard. Varken jag, Alice eller Ida hade gjort det någon gång, och ingen av oss ville riktgit till en början. Men jag ångrar mig inte, det var fruktansvärt kul. Fy tusan vad jag skrattade alltså! Och vi var garanterat nybörjare, brudar ;)

Dagen idag har spenderats tillsammans med Elsa, vi började dagen med att plugga. Sedan när klockan blev 4 tog vi bussen ner till stan och solade. Direkt därifrån tog vi oss iväg och tränade, vilket var riktgit jobbigt måste jag säga. Men nej, nu måste jag kila härifrån, vi hörs


It's just a drop in the ocean

Kom hem strax efter halv 3, eftersom vi fick dra hem tidigare. Så 20 över 2 bussen från stan satt inte helt fel. Också hade jag planerat att sova en sväng nu när jag kom hem, men planerna blev hyffsat ändrade eftersom jag lovat Linn att vi ska åka och träna. Och somnar jag nu, så kommer jag aldrig vakna i lagom tid så jag hinner med bussen, vilket vore lite jobbigt om jag får säga det själv, haha!

Umgicks hursomhelst med Patrik igår, mysiga människa :)
Sedan åkte vi hem till Alex och spelade lite Guitar hero också, jättetrevligt det med. Sedan var det bara till att åka hem och sova för att åka till skolan tidigt imorse. 

Men, måste nog kila iväg och äta någonting nu, för att sedan åka iväg och träna.. Tänkte bara lägga upp en urbra låt!



njuuuut nu för tusan, för det gör jag!

did you give the world some love today?

Lång dag i skolan, men det gjorde inte så mycket eftersom jag sov en liten sväng på matten. Det var ju såklart riktigt dumt, men ack så skönt det var! Har även hunnit vara iväg och tränat lite med Linn, och även om vi inte var speciellt taggade alls så blev det riktigt roligt.

Sitter och kikar på Anna Pihl med mamma nu och ska nog fortsätta med det för att sedan ta en dusch och så.


som jag trivs med dig


I'm trying to let you hear me as I am

Plugget med damerna idag, gick bra till en början.De hade ju med sig sallad från George, så då finns det ingenting att klaga på. Men efter ett tag tröttnade jag och Jenny rätt rejält på matten och drog iväg till Ica, inhandlade lite glass och sånt och åkte sedan hem hit igen. Men efter den pausen blev det inte mycket mer plugg. Fast, det gjorde inte så mycket, eftersom vi redan pluggat en del.

Nu har dom iallafall åkt hem härifrån, eller det var ett tag sen. Men, nu ska jag kila och fixa lite te. Sedan blir det soffan resten av kvällen känner jag! Skola imorgon också, och en riktigt lång dag, så det blir nog ingen sen kväll heller.


image52
tagga tjejer, tagga! ;D

- Att alltid vara en smula barn, är att vara verkligt vuxen

Har inte skrivit på över en vecka nu, för att jag inte riktgit haft tid med det. Lovet har hur som helst varit kanonbra enligt mig, och jag har hunnit med massor. Umgåtts med trevliga människor och haft allmänt roligt.

I tisdags bar det av upp till stugan i Vemdalen också vilket var härligt. Åkt lite bräda och skidor och sen har det varit jättelugnt, bortsett från lite matte och fysikplugg. Kom hem igår eftermiddag någon gång, käkade bara lite då och sen drog jag mig hem till Elsa eftersom vi inte setts på något som känns som en evghet (okej, där tog jag i men ;D). Kikade först på Meldifestivalen och efter det Alvin och gänget. Riktigt roligt film, tycker jag!

Blir matteplugg med tjejerna här hemma idag också, eftersom provveckan närmar sig med stormsteg. Linn, Jenny och Alice kommer hit om någon timme så det börjar bli dags att klä på sig och kanske även packa ur väskorna sedan igår. Vi får se om det blir något mer inlägg idag, hörs gör vi nog iallafall!

.. och alex, jag vet att du älskar bloggare ;D



med dig.

RSS 2.0