No one likes a sad face

Kämpat i dryga 3 timmar för att komma in här nu igen! Men jag tackar för att jag äntligen kom in iallafall, i brist på annat att göra menar jag, haha.

Igår blev det en riktgit tidig kväll och jag sov redan klockan 12. Men det var jätteskönt, kändes verkligen att jag behövde det. Även fast det kanske inte var så mycket att hurra över, eftersom att Linn ringde och väckte mig klockan 2, då hon var på väg hem från bussen. Men det var bara att prata på där ett tag, och sen somnade jag om igen lika snabbt, även om jag inte sov riktigt lika bra sen resten av natten, men vad gör det!?

När jag väl vaknade imorse så var jag iväg och handlade lite med papsen och sen har jag lagat mat och sådär också. Känner mig så jäkla duktig, två dagar i rad! 

Ska nog pallra mig hem till Elsa en sväng nu, och basta lite sådär.. ifall det blir som jag vill det vill säga!


jag säger bara det;
inte jag utan henne

<3

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face

Någon jag kan hålla i när det blåser hårt

Är typ hur trött som helst nu måste jag erkänna. Har kollat på film hela kvällen nu, och det har varit mysigt i sig, även om filmerna inte var skitbra.

Var på stan en sväng idag iallafall och inhandlade en glitterspray tills på måndag. (för nu är jag taggad!) Så efter det träffade jag Anna en sväng, och tog mig sedan hemåt. Lagade faktiskt mat idag till och med, så jag känner mig duktig. Blev något grejs med lövbiff också åt vi ris till även om inte riset blev det mest lyckade, men jag lagade till det iallafall, så det känns jättebra! 

Tänkte lägga mig i sängen och kika på någon film nu, därför att sova ganska tidigt skulle inte sitta helt fel nu inte. Jag tror att jag satsar på det faktiskt, så det får bli till att skriva mer igen imorgon,

<3


Du måste tro mig när jag säger att;
man vet inte vad man har förrän man förorat det!

I've been awake for a while now

.. det har jag faktiskt. Hela jäkla familjen var in här och väckte mig klockan 11! "Du behöver ju inte sova bort hela dagen", men jag menar, herregud, det är jullov.. då får man sova tycker jag. Men det tyckte ju som sagt inte dom då.

Har duschat och grejat också, så blir det 3 bussen in till stan som det ser ut. Ska väl kika runt lite och sådär bara, oavsett hur trött jag är.

Ikväll blir det bio med familjen, eftersom att dom tjatar här hemma att vi aldrig gör någonting tillsammans bara familjen, så det får bli så. Ska leta fram någon film vi kan kolla på också bara, sen så!
Måste göra något åt mitt hår nu (jag ser ut som ett troll), så vi hörs sen.

<3

Jag tackar för dig

Har varit hemma hos Jenny med några tjejer och kikat på film. Sjätte sinnet blev det, eftersom att den gick på tv. Hade aldrig sett den jag heller, och missade slutet.. men får se till att kolla på det en annan gång!

Nu ska jag nog ta och lägga mig i min nybäddade säng iallafall! Som jag har längtat.
I just love it!
Hoppas ni kommer somna lika bra som jag är övertygad om att jag kommer göra, så hörs vi.

<3

Jag tackar för dig Anna, du har precis räddat mig!

Det är inte för att saker är svåra som man inte vågar,

Har städat hela huset idag, bäddat rent i sängen och ja, har gjort en jävla massa saker iallafall. Och nu är kusinerna, mormor och morfar här, så jag ska väl umgås med dom igen kan jag tänka.
Är fruktansvärt trött nu också, men blir lugnt ikväll med några tjejer hemma hos Jenny bara. Ska kika på en film och bara umgås.

Dags att vara lite social igen nu, och jag längtar redan efter att få gå och lägga mig i min nybäddade säng och faktiskt (tro det eller ej) helt rena rum, inte ett klädesplagg på golvet, så ja, jag är nöjd!


<3


det är för att man inte vågar som saker blir svåra.


If you put yourself in my sorry situation

Är precis hemkommen från stallet, och en riktgit lång tur i skogen. Det är så jäkla härligt, för man får så mycket tid för sig själv att bara tänka, precis vad jag behövde. Så ringde Hanna och berättade att dom sänkt priset på klänningen jag köpte, till 100 kronor i Valbo. Kändes väl, men fanns ändå inte min storlek så inte mycket att göra åt.

Och idag blir det till att städa hela huset, för att kusinerna ska komma förbi och käka ikväll, och mamma bad mig.. så, jag får offra mig. Efter maten ikväll, blir det nog till att åka till Jenny och umgås lite, som det ser ut.

Ska ringa Elsa och sen kila in och duscha, efter det blir det ju städningen och allt.. så får se när jag skriver igen!

<3



Tell me, would you dare?

Att dö en smula

Sitter och kikar lite halvt på Scrubs nu jag, och är bara allmänt jättetrött. Funderar på om jag inte ska ta och sova nu faktiskt, skulle inte sitta helt fel. Imorgon blir det full rulle också, eftersom kusinerna från Stockholm kom till Gävle idag. Jätteroligt att träffa dom, verkligen! Men måste se till att vara utsövd så man orkar leka med dom, eftersom att de trots allt är 3 och 7 år, så det blir inte en lugn stund där inte.


image8
han tycker jag om!

Låt mig leva i min värld

Elsa ringde och väckte mig imorse, runt 12 och började tjata om att vi skulle ta 1 bussen in till stan. Men eftersom jag skulle duscha, gick hon med på det. Och vägrade lägga på gjorde hon också, blev till och med tvungen att sätta igång duschen innan hon lade på, bara för att hon skulle vara säker på att jag inte somnade om. Så.. därför var det bara göra som hon sa, och vi tog oss iväg till stan vid 2.

Jag köpte en klänning som jag tänkte ha på mig på nyår också, men är osäker på ifall jag vill ha den. Ska fundera över det ett tag tror jag.

Har varit iväg och ridit idag också, för mamma hade skrivit upp mig på kurs. Det gick förvånansvärt bra ska jag erkänna. Ska ut en sväng imorgon också, blir nog en liten tur  skogen kan jag tro!

Passar på att lägga ut några bilder på tröjan jag köpte igår också, hoppas ni gillar den.

 
den kommer förövrigt från The Stray Boys.

Somliga dar tar jag in vad jag hör

Jag vill bara börja att säga det, att jag verkligen hatar att stå och vänta på bussen. Därför har jag en tendens att alltid få springa ut dit och samma sak blev det idag nu. Tänker alltid att jag har all tid i världen, men så är det att vara tidsoptimist, men vem bryr sig ;D

Var iallafall en riktigt mysig fika med några tjejer, även om den inte blev så långvarig. Sitter här hemma i sängen nu, och kollar på En prinsessas dagbok, som jag ju aldrig sett förut nej (rättare sagt har jag sett den hur många gånger som helst, men den är bra). Sen blir det nog en ganska tidig kväll också, är ju rättså trött nu förstår du.

Imorgon tror jag att kusinerna från stockholm dyker upp också, så det ska bli riktgit kul att träffa dom. Sen har jag lovat mamma att jag ska ta hand om hästen imorgon också, så jag får väl offra mig då! Kan bli bra det här.
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, men ändå passa på att lägga ut en fin låt här.




gillar den stenhårt

It's easy to tell me exactly what I should be

Ja, herregud, jag och blogg.se kom inte riktgit överens igårkväll.. det gick inte att logga in eller någonting, stog bara att sidan inte kunde visas, så det var inte så jäkla kul, men det var jättetrevligt hos Jenny iallafall.

Jag och Elsa tog 6 bussen ner till stan, och sen ut till valbo. Väl hos Jenny så träffade vi både henne och Julia. Så småningom dök Linn, Hanna och Märta också upp! Så det blev looovely.
Först åt vi, och sen umgicks resten av kvällen, det var verkligen jättetrevligt tjejer.

Runt 12 kom Elsas pappa och hämtade upp oss iallafall, så var hemma strax efter det och så hamnade jag ju med datorn tillslut iallafall. Och kämpade resten av kvällen och försökte komma in här, men utan resultat.. därför satsar jag gärnet på idag istället!
Och idag har jag varit på stan med Linn och Elsa och köpt lite grejer till Jenny i födelsedagspresent, sen en tröja till mig själv också. Måste nog ta mig en titt på den nu tror jag, ifall jag vill behålla den! Men jag tyckte den var lite läcker faktiskt. Kanske lägger ut en bild på den sen, om jag har ork.

Blir en fika med några damer på stan ikväll iallafall, blir toppen det. Kanske hör av mig efter det!

<3



Your words doing nothing but just messing up inside my head

And I will try to fix you

Gårdagen var helt fantastiskt jävla skitbra (ursäkta svordomen, men den var verkligen det)! Började med att jag blev väckt runt 10 för då skulle vi äta frukost, tillsammans hela familjen för en gångs skull, och det var mysigt. Sen blev det till att göra sig klar och så, och göra sig beredd för lite julklappsutdelning. Vi satte oss hela familjen inne i vardagsrummet, och Hampus började att dela ut alla julklappar som låg under granen. Bara familjen, men ack så trevligt ändå! Fick massor med bra och roliga grejer, så det tackar vi verkligen för.

Efter den lilla julklappsutdelningen åkte vi iväg och köpte ett ljus, för att sätta på farfars grav. Det blev jättefint (and we do miss you, that's for sure). Sen bar det av hem till kusinerna, där de flesta redan var och så kollade vi på Kalle Anka. Alltid lika mysigt det. Så var det dags för lite käk och sånt, och efter det så blev det julklappsbyte. Det var hur kul som helst, längesen jag skrattade så mycket tror jag! Herregud.

Vi kikade på film efter fikat och julklappsbytet, Honey blev det. Vilket var en riktgit bra bra film, även om jag först inte trodde det. Men nu ska jag nog iallafall ta en varm dusch och sen ta det lite lugnt ett tag. Sen ska vi hem till Jenny ikväll!

FÖR JENNY FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS BABY!



And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Jag kanske talar till mig själv

Snart är det julafton, och jag hoppas på en kanondag hos kusinerna med mormor, morfar och farmor. Själv har jag precis kikat på en film, Bring it on- in it to win. Jag måste säga att det var rätt bra, även om jag faktiskt nästan alltid brukar gilla sådana filmer. Men nu ska jag nog dra mig härifrån, lillebror ska visa någonting på Youtube och sen funderar jag på att lägga mig och kolla på en till film, ifall inte Linn hör av sig innan dess. Eller, jag ringer nog! 

Menmen, nog om det.. ha en underbar julafton imorgon nu om vi inte hörs innan dess och sköt om er.

<3


Jag kanske talar till mig själv när jag säger
att man borde stanna upp ibland och se
för man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
och bara springa runt och låtsas att man ler


För du är inte nån som man låser in och inte nån som man "har"

Jag, Hampus och Oscar lagade lite mat igår, det blev tacos och var ruskigt gott!
Så alldeles efter det så pallrade jag mig upp till ica och mötte Elsa. Vi hyrde Pledge this, och den var inte nå vidare bra. Men det var en mysig kväll iallafall faktiskt, måste jag erkänna.

Imorse vaknade jag runt 11 men låg kvar i sängen och kikade på en film, och somnade så småningom om. Sen runt 1 kom pappa in och klagade på att jag inte fick sova mer, så det var bara till att kliva upp. Då hoppade jag in i duschen och sen slängde på mig lite kläder och ut i bilen. Så fick jag köra, när pappa och jag skulle till ica och köpa en julblomma och lite annan skit. Så efter det åkte vi förbi en sväng hos kusinerna och lämnade lite saker också.

När vi väl kom hem efter det, så kom mormor och morfar förbi med lite julfika och julklappar. Vilket blev en riktgit mysig stund, och nu för en dryg timme sen så åkte dom hem. Så nu är det ganska lugnt, sitter och kikar på one tree hill.

I really am sorry for all the words that I didn't say.


Det låter som en kliché och en lögn

Kom hem för lite mer än en timme sen nu, och har diskuterat med lillebror huruvida han fick gå och basta eller inte. Mamma hade tydligen sagt att han inte fick, men tillslut så gick han iväg dit iallafall, vilket i och för sig är skönt för min del.

Har varit på stan och fikat med Kajsa nu idag, tog 1 bussen ner och mötte henne. Det var riktgit mysigt faktiskt! Sen imorse klädde vi granen istället, för att ingen av oss orkade igårkväll och den blir jättefin. Så nu är det jul hemma hos oss iallafall.

Och ikväll blir det jättelugnt, måste vara hemma och laga mat åt lillebror och så eftersom att mamma och pappa är ute och äter. Det blir väl förmodligen inte så sent för deras del, men vi måste ju i vilket fall ha mat. Så tänkte jag om det bara skulle bli lite filmmys ikväll, är sugen på att hyra en film faktiskt.

Men nu ska jag nog ta och städa undan lite på mitt rum, och sen lägga mig i soffan och kolla på tv eller så, låter ganska lockande i mina öron! Kan möjligtvis bli ett inlägg till idag, vi får se.

<3

And if I told you that my road in life was nearly broken
Would you even care?

Endast genom andra finner vi oss själva

Började skolan skolan 11 imorse, och då var det nån julavslutning i aulan och den var väl inte skitbra direkt, men fick helt klart duga. Efter det var vi upp i klassrummet och fick scheman av våran kanon-mentor (eller inte) och sen fick vi gå hem på jullov.

Då bar det av ner till stan för att inhandla de sista julklapparna för iår, och det är gjort nu! Så var vi ut till köpis en liten sväng också, men det blev inget handlande där för min del iallafall. Åt bara frukost imorse också, sen middag nu typ halv 7, så jag har levt på halstabletter och tuggummi hela dagen, haha.

Tror att vi ska klä julgran och fixa lite julmys snart nu, också ska jag och pappa kolla på Bruce den allsmäktige också ;D Men det återstår att se vilken ordning det blir gjort. Och vi får se om jag hör av mig nå mer ikväll, annars imorgon eller så då.

<3


they all say things you want to hear

Fredag imorgon, och jullov.. and I just love it! Ska bli såååå skönt.

Idag har jag varit på stan med lillebror och mormor, och det var trevligt faktiskt. Bortsett från att mormor är jäkligt pinsam, men det kan jag leva med, haha. Var ju meningen att vi skulle inhandla julkläder även om jag absolut inte hittade någonting jag ville ha. Men nån dag nu framöver så ska jag allt se till att hitta något riktigt fint.

Dags att börja tänka på att sova nu kan jag tänka mig, måste upp ganska tidigt imorgon iallafall.. även om det är synd att klaga, när man faktiskt inte börjar halv 9 som vanligt. Blir väl typ en timme i skolan eller nåt imorgon, och vi börjar 11, så det känns braigt! natti nu,

<3

Öppna mina ögon så jag kan se igen

Äntligen! Äntligen är provveckan över. Har tjatat om den, hela den här veckan jag vet, men nu är det helt klart jätteslut, och det känns så bra.

Matteprovet gick väl ganska bra iallafall, blir nog godkänd skulle jag tro. Så valet inför trean kanske inte är så tokigt trots allt, eller det återstår ju att se såklart..
Men nu måste jag kila iväg och hjälpa mamsen med maten, så det blir klart nångång. Blir kanon det här,
jullovet, here i come ;D

<3


jag vill ha!

Har suttit och kikat runt lite på olika snowboardar nu, eftersom jag faktiskt ska få en i julklapp från mamsen och papsen. Hade inte en blekaste om vad jag ville ha eller så, men sen hittade jag en, helt sjukt jäkla snygg tyckte då jag att den var iallafall. Ska lägga ut en bild här nedan, åh, jag vill ha!
Får se om päronen går med på det bara

I övrigt, så har jag pluggat matte nu nästan sen sist jag skrev faktiskt till och med. Det tycker jag är himla bra gjort för att vara jag, haha! Blir bara till att hoppas på provet imorgon hörrnini, och jag hoppas att ni håller alla tummar ni har ;D

<3


  tryck upp och kika på my love vettja!


Jag vill inte missa det som händer nu

Imorgon är det sista dagen på den här provveckan, vilket känns helt jäkla underbart! Absolut sista dagen jag ska plugga idag, på hela året ;D Kändes bra att säga så bara.

Idag hade vi iallafall engelskaprov, och det gick väl helt ok faktiskt. Kan väl alltid gå bättre känns det som, men vi får se sen när resultaten kommer efter jul nångång. Blir till att plugga inför matteprovet imorgon nu idag då, och det ska nog gå ska vi se. Får se om Linn kommer hit och sover ikväll också, det återstår att se.

Men jag träffade Johanna idag iallafall, riktgit kul att träffa henne är det, men av någon anledning blir det alldeles för sällan.. Det är något vi måste ändra på tycker jag!
Börjar bli dags att börja med plugget nu faktiskt, så jag ska pallra mig iväg. Kanske skriver några rader ikväll också, men annars imorgon. Så vi hörs i vilket fall,

<3

.. för imorgon kan det vara försent


Jag fastnar liksom ofta

Idag började provveckan, och fysikprovet var det första. Och om sanningen ska fram, så kändes det inte så skitdåligt som jag trodde att det skulle göra, men det återstår väl att se sen när vi får tillbaka proven, om det hjälpte nåt att jag kände så!

Efter att jag varit till skolan och skrivit provet gick jag och Elsa på stan ett tag, under tiden jag väntade på att lillebror skulle pallra sig ner till stan. Och Elsa inhandlade lite grejer hon, och det gjorde även jag när Hampus kom ner till stan. Då köpte vi lite julklappar till mamma och pappa, som förhoppningsvis blev bra.

Nu ikväll blir det en riktgit lugn kväll hemma bara, ska sova tidigt. Fast först och främst kika på nån film, får se om det är nåt på tv eller om man får se till att leta fram nån i hyllan.
Dags att pallra sig härifrån nu iallafall, ska mysa ner mig i soffan for a while!

<3



Jag fastnar liksom ofta
i tiden
i tanken
med blicken
och med det jag gör
och kommer inte vidare.

Och jag är tacksam för att du orkar lyssna

Sitter hemma hos Linn, at the moment. Vi har precis pluggat fysik och så, men det blev så jäkla tråkigt att vi tog en liten paus. Provet imorgon får vi väl se hur det går också, men man kan ju alltid hoppas, eftersom att hoppet faktiskt är det sista som lämnar människan!

Annars idag, så var jag i skolan från halv 10 till halv 2, för att vi inte hade något individuellt val. Så gick jag och Jenny på stan en svängis efter det, och jag inhandlade en julklapp till mig själv som ska vara från mamma. Efter det åkte jag hem en sväng, och sen tog vi 20 över 4 bussen ut till Linn.

När vi väl kom ut hit (efter väldigt lång tid måste jag säga) så började vi fixa lite mat och pluggade. Runt 7 kom Linns faster och hämtade oss, för att vi skulle in till köpis där Linn skulle göra fler hål i öronen. Vilket gick fruktansvärt bra, även om hon ser jäkligt rolig ut med röda öron för tillfället ;D Men det blir nog bra sen.

Ska hursomhelst sova kvar här inatt nu, och det kommer bli massa mer plugg eftersom att jag verkligen är i behov av det. Men dags att fortsätta med fysiken nu iallafall!

<3


men det finns nånting som aldrig tar slut

Sitter i telefon med Linn nu, precis kommit hem från träningen. Borde väl kanske ta och packa ihop lite grejer tills imorgon, skridskor på idrotten, vilket ju kanske inte är min speciallitet då, men det får väl duga. Så länge jag får med mig skridskor hemifrån, så kanske det går lite bättre iallafall! Man kan ju alltid hoppas.

Idag har det hursomhelst varit en vanlig dag i skolan, blev lite stressigt till skolan imorse, så jag skippade frukosten men klarade mig förvånansvärt bra iallafall tycker jag. I övrigt hände det inte så mycket under dagen, slutade klockan 3 och drog en snabbsväng på stan, för att sedan ta tio i fyra bussen hem. Då åkte jag hem till Elsa och pluggade en sväng, och passade även på att äta där. Sen hem en snabbsväng, packa grejerna och sen iväg och träna. Träningen gick jättebra idag, måste bara nämna det!

Ska kila iväg och duscha nu tänkte jag, men vill bara passa på att lägga ut en bild från i helgen också,
take a look at this.

<3

image4
                                                                                                                  and this is why I love it!

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod

Har varit i fjällen under hela helgen nu. Så himla skönt att komma bort, och ladda upp. Var ju meningen att jag skulle plugga och skit också, men det blev inte så mycket av med det. 
 
Badade balja och bastade igår, kanske typ hur härligt som helst alltså. Satt i baljan och kikade på stjärnorna, tror inte att det fanns mycket som slog det eller! Nog om det, så körde jag hem från fjällen idag iallafall, skitmörkt och jävligt, men det fick riktigt bra måste jag säga. Stolt över mig själv faktiskt!

Herregud, det här kändes som ett helt värdelöst inlägg, men det måste finnas sådana också!
Sova snart, natti

<3

Tiden förändras inte, vi gör

Nu är det bestämt, eller rättare sagt; jag har bestämt mig för att följa med upp till stugan imorgon. Känner att jag verkligen kan behöva komma bort ett tag, och bara ta det lite lugnt. Såhär inför provveckan som börjar nästa vecka kan det ju vara lite skönt att ladda upp också, så det fick bli så. Vilket jag faktiskt tror kan bli riktgit bra!

Gick till klockan 5 idag, och satt hela lektionen på turismen och kikade på resor i olika tidningar. Tänk en resa till typ Thailand nu, det skulle ju fan inte sitta helt fel eller. Man vill ju inget hellre än att resa utomlands när man kikar på sånt där, men jag får väl nöja mig med att åka upp till fjälls jag. Men för tusan, jag klagar inte.

Har varit uppe på Läkerol Arena och jobbat på Brynäsmatchen också, det var riktgit trevligt när nu Brynäs vann också. 4-3 är ju inte helt fel det eller, även om jag inte är så insatt.

Men nej, det här funkar ju inte. Dags att sova, måste upp tidigt imorgon och packa ihop dom sista grejerna!
Hörs efter helgen då,

<3

Många saker är förändrade nu, och det är klart att man själv förändras, så är det ju. Man ändras som människa och mycket blir aldrig igen som det var. Det finns även saker som hänt nu på senaste tiden som jag skulle ändra på om jag kunde, men det är lätt att vara efterklok och ändå på något sätt, är det dessa saker någonting som gör att man blir starkare som människa.

men jag går inte isär när jag går med dig

Sitter hemma hos Elsa nu, och vi har precis blivit klar med mattepluggandet för idag. Det gick väl kanske inte skitbra, men bättre än när jag pluggar ensam iallafall. 

Idag har varit en ganska seg dag,  bara för att vi har jobbat på projektet, vilket jag har en känsla av att alla har lagt ner, utom lärarna. Det är det tråkigaste skitprojektet vi någonsin haft, och det finns ju inte en chans att vi vinner dom där 25000 kronorna. Fast nu ska vi inte vara så negativa, så därför får vi väl ta och hoppas på det bästa då!
Efter skolan blev jag tvungen att pallra mig ut till våran häst, eftersom att mamma inte hade tid. Så pappa fick komma och hämta mig i skolan, och skjutsa ut mig till stallet. Det gick väl bra så länge vi var inne i stallet, men sen vet jag inte hur många gånger hästen var ut på åkern med mig, och jag gissar på att det är smällar man får ta.

När jag väl kom hem därifrån käkade jag och fixade lite, och fick sedan skjuts hem till Elsa, där jag nu sitter då och kommer att bli kvar över natten. Och imorgon blir det till att vara i skolan ända fram till klockan 5, men det ska jag nog klara av.

Sedan på fredag har jag nästan bestämt mig nu, för att följa med pappa upp till stugan. Vara där hela helgen då, och bara ta det lugnt, kanske plugga lite och så med. Känner för det där att komma bort ett tag bara, ladda lite inför provveckan blir det ju också!

<3

så många broar jag bränt
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär när jag går med dig, Elsa


Har du någonsin blundat för någonting du vill ha och kan få?

Well, bion i lördags var väl sådär. Inte den bästa film jag sett, men heller inte den sämsta så det fick helt enkelt duga. Efter bion var det bara till att åka hem, mådde inge vidare just då så därför gick jag  och lade mig nästan på en gång när jag kom hem, vilket faktiskt var riktgit skönt.

På söndagen var det tänkt att jag skulle plugga lite matte i min ensamhet, men det gick väl lite mindre bra då. Jag orkade inte engagera mig över huvudtaget och inte fattade jag någonting heller, så jag kikade lite på körkortsteori istället, vilket iallafall gick lite bättre! Då på kvällen så var jag in till stan och tog en fika med Diana, och det är ju alltid lika mysigt enligt mig det.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, eller fram till tre iallafall. Det var väl helt okej, förrutom att jag var fruktansvärt trött, fast det känns som att jag är det jämt nu för tiden. Menmen, efter skolan var jag och Elsa en liten sväng på stan och det var egentligen bara meningen att jag skulle inhandla ett busskort, men det blev mer än så. Köpte ett par skor också, och det är jag faktiskti i behov av också, så det gick bra.

Ska pallra mig iväg och träna lite senare nu, så det ska nog bli bra det här. Lite käk ska det bli nu också, men jag skriver igen snart, med all säkerhet!

<3

Har du någonsin blundat för någonting du vill ha och kan få? Bara för att det blir enklast så.

du har slutat att förvåna mig.

Lördag idag nu då, vilket är jäkligt skönt faktiskt. Inte blir det party heller, utan blir nog till att kika bio med några damer istället, vilket faktiskt ska bli riktigt mysigt enligt mig.

Var förövrigt hemma hos Elsa igår, och bara tog det lugnt. Vi slingade hennes hår, fast hon blev inte direkt skitnöjd, för det vart lite fel färg, menmen, inte mycket att göra åt nu. Om vi inte slingar om det såklart.
Men hursomhelst så kikade vi på White Chicks som gick på tv, och vi har alltid lika roligt när vi kollar på den filmen, "Making my wat down town, Walking fast, faces past and I'm homebound".
Efter det så sov jag iallafall kvar hos henne, och så kikade vi på Simsons filmen också lite halvt.

Tog halv 1 bussen hem idag på dagen, och har varit hemma sen dess. Faktiskt varit riktigt duktig och städat mitt rum, dammsugit, torkat golvet, dammat och städat ur garderoben litegrann. Och det är alltid lika kul att städa i garderoben, för alltid hittar man något roligt, som man trodde att man slängt. Men nu ska jag nog iallafall ta och pallra mig ut i köket för att kolla hur det går med maten, och förmodligen hjälpa till lite, så jag inte missar bussen som går om en timme.

Men ni får ha det så bra nu, så återkommer jag sen.
<3

Utan att ljuga, så kan jag även säga att du har slutat att förvåna mig.


RSS 2.0