Följ mig nu, jag kan inte stanna här

Jag har jobbat vidare på min dåliga vana nu, som jag sa att jag skulle bryta.. sov på fysiken gjorde jag idag iallafall. Det här är inte alls bra, måste skärpa mig! Men i övrigt, bortsett från det, har det varit en bra dag.

Och jag måste ju  bara berätta om vårat SPA-besök igår, det var så jäkla härligt! Massage, solning och allt möjligt ;D En sak som absolut måste göras om säger jag. Men det allra roligaste var iallafall när Jenny ringde imorse och trodde hon fått en allergichock i ansiktet utav ansiktsmasken.. blev dock lite orolig. Men visade sig inte vara lika illa i mitt ansikte som det var igår iallafall, så jag var nöjd, haha! Och hon har nog inte fått en allergichock, tror hon kan ha bränt sig när vi solade bara ;D

Måste kila iväg och äta nåt nu känner jag, är hungrig till tusen. Vi hörs!

Och jag känner mig bara så djävla tom ibland

Skön dag idag måste jag säga. Började med idrott och efter det var vi ut och käkade. Blev en kräftstjärtssallad George, vilket var minst sagt uuuunderbart! ;D Efter det hade vi en lektion där vi planerade lite inför vårt SPA- besök imorgon, eftersom vi har en uppgift där vi ska göra någonting åt det hållet.

Ser verkligen fram emot det imorgon! Men nu ska jag kolla klart på Gynning, och sen sova hade jag tänkt.

Godnatt!


Ger man inte upp, så kan man heller inte förlora

Det är då ett som är säkert.. eller förlora är det klart att man kan. Men i det här uttrycket tror jag att det handlar om att förlora sig själv. Tror på något sätt att det kan vara det som jag är så fruktansvärt rädd för.

Men nog om det så har jag idag bara varit i skolan till halv 5 och efter det var jag på stan och köpte nagellackborttagning och sånna småsaker. Efter det bar det av hemåt iallafall, vilket var himla skönt. Sen jag kom hem har jag gjort en del saker också, för det första hjälpte jag mamma med maten, och sen har vi varit och handlat också. Eftersom hon behöver lite hjälp med allt nu, så tror jag hon uppskattade det faktiskt!

Kändes som ett värdelöst inlägg, men skitsamma, alltid något ;D

Thanks for watching as I fall

Gårdagen blev det som det blev med, men jag har mig själv att skylla. Festade igårkväll också och även om det inte blev riktigt som jag hade tänkte mig kanske, så klagar jag inte.

Sov hemma hos
Linn men är hemma igen nu. Och har hunnit vara ut till hästen en sväng på vägen hem också, jättepigg var han men ändå gick det rättså bra. Nu tänkte jag kila in och ta en dusch, sen käka lite och så blir det nog soffan efter det kan jag tro. Låter inte helt fel i mina öron!



You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
And all of our memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done


Give me a reason to stay

Rastlös till tusen idag kan jag lova. Fast samtidigt har jag inte orkat göra någonting alls idag iallafall.
Efter att skoldagen var slut åkte vi ner till stan en sväng och var in på Resesäljarna, lämnade in de sista papperna och sånt. Så nu så, ska väl allt vara klart tycker jag! När vi varit där och gjort klart gick vi och fixade nytt batteri i min klocka, som jag saknat att ha på mig ;D haha, och äntligen har jag fått den att fungera. Var meningen att vi skulle inhandla ett par örhängen till
Elsa också, men det hann vi inte med eftersom hon typ skulle hem och äta. Så blev till att åka hem istället!

Har varit hemma hela kvällen nu bara drygat gärnet, och kan tänka mig att alla här är riktgit trötta på mig. Måste nog ut och röra lite på mig imorgon iallafall, i hopp om att inte bli så fruktansvärt dryg sen. Men nu börjar även det här bli tråkigt, så kilar nog härifrån.
Får lov att tacka
Linn, för hjälpen med bloggen också.

Har hittat den här också, från Greys! Jag älskar det, kolla in vettja.


Drömmen om lycka är större än själva lyckan.

Jag är riktigt jäkla uttråkad för tillfället. Inte en blekaste om vad jag ska göra åt saken heller, men blir väl till att kolla på en film eller nåt sådant trevligt. Även om det inte är just det jag känner för att göra just nu så gör jag det ändå.

Men! Jag kollade på filmen igår som Elsa rekomenderade mig att kolla på iallafall, och fyfan säger jag! Sjukt jäkla skitbra film, fy vad jag lipade alltså. Jersey girl, och jag säger bara det; SE DEN!

image44

It's sounds like a whisper

Förresten så har vi idag träffats och bestämt lite mer inför resan. Vi har bestämt med vilka vi ska bo och sånt. Och jag är så taggad! Det är ju bara det, att det är så sjukt långt kvar ju, men "den som väntar på nåt gott..." haha ;D

Nu hade jag inte så mycket mer att skriva ska jag erkänna, därför går jag nog ut och sätter mig i soffan ett tag. Elsa skickade ett sms om att det var en bra film på 3an, så jag ska kika. Blir nog kvar där tills ögonen inte orkar hålla sig uppe mer kan jag tro, så det blir nog inget mer bloggande idag. Men jag hoppas hursomhelst att ni gillar min nya design lika mycket som jag gör.


Design

Satsat på lite ny design här på bloggen idag, och blev faktiskt riktigt nöjd! Eller rättare sagt, så är det inte jag som fixat med designen utan det är Elsa, bara för att hon kan sånt här. Så jag får tacka ;D

I still believe in one

Hela dagen idag har varit bra. Inte blivit något sovande på lektionstid och humöret har varit riktigt bra hela dagen! Skoldagen var jättelugn också, gjorde inte så mycket alls. Så efter skolan har jag varit iväg och tränat också, men det var inte så kul. Elsa hade jätteont i hälsenan och kunde nästan inte göra någonting över huvudtaget och allting i allmänhet var inte så jättekul. Men nu ska jag iallafall komma igång med träningen, det är ett som är säkert!

Imorgon blir det till att pallra sig ut i Valbo för snack om resan, för jag har sagt det förr och jag säger det igen!;
Grekland
Zakynthos
Laganas

- here we come!

                        Vi 13 tjejer, kan inte bli bättre!


Will someone ever love enough to light another star?

All I want is someone to release the world and all the filth we are.

I still believe in one.


Som jag längtar nu!

Äntligen är det klart, vi har bokat en resa utomlands i sommar. Grekland och Zakynthos blir det! Uuuuuuunderbart skulle jag vilja säga ;D Ska fixa färdigt allting på onsdag nu som det ser ut och den 29/ 7 bär det av.

Har varit ut till hästen en sväng idag också, men han var halt så det blev som det blev. Nu ska han få vila sig till på torsdag iallafall, så får vi se sen om han blivit bra igen.

Nu ska jag kila iväg och duscha och så, sen blir det sängen!
Och imorgon blir det till att åka till skolan strax innan 10 och gå hela dagen. Sen blir det träning på kvällen också, blir säkert bra.


image39
zakynthos

Everything is going to be alright

Dagen igår blev knappast som jag hade tänkt mig. Det började med att min mamma lyckades ramla av hästen och bli tvungen att åka upp till sjukhuset. Så efter det satt jag hemma hela dagen och väntade på att få höra någonting, men tillslut fick hon åka hem iallafall, och nu sitter hon här i andra änden av soffan med ett brutet nyckelben och en lättare hjärnskakning och tycker synd om sig själv. Och det är klart jag tycker synd om henne också, får pyssla om och hjälpa lite extra nu. Kära mamma!

Sovit hos
Linn inatt i vilket fall, och vi somnade väl runt 3 någon gång. Sen imorse ringde Elsa och väckte mig och efter det åkte jag till köpis och träffade kusin Mickan och har sedan umgåtts med henne hela dagen vilket var riktigt roligt.

Men nu ska jag ta och fortsätta kolla på Bröllopsfixaren tillsammans med
mamma här..
Godnatt alla och hoppas ni haft en lite bättre helg än mig iallafall.


Anyway there's something that's not right

Skolan idag gick väl bra, förrutom lite sovande och så på fysiken men det börjar ju bli en dålig vana nu (dags att ändra på!). Efter att skoldagen var slut så tog jag, Linn och Elsa oss i kragen och åkte ner till stan för att kika på resor inför sommaren. Vi hittade några som kändes lockande, och man blev ju inte lite sugen på att bara dra iväg nu eller, bara packa väskan att sticka! Ett jatack till det säger jag. Nu gäller det förövrigt bara att vi kommer överrens om ett bra resemål, och bokar.. så ska nog det här bli bra.

Varit ute och ätit med familjen nu ikväll också, Acropolis Taverna åt vi på.. och det var riktgit gott. Eftersom det är en grekisk restaurang så blev ju inte den här utomlandskänslan mindre tack vare det heller.. men jag gillade det verkligen, skitgod mat! ;D Men ska gå och kika på en film eller nåt nu, så det blir inget mer skrivande idag.
Godnatt på er.

Utan att kunna sätta fingret på det..


Now there's no way out

Dagen har varit sådär.. började klockan halv 9 och meningen var att jag skulle gå till 5, men så blev det inte, men återkommer till det strax. Supertråkiga lektioner hela dagen iallafall och annars fanns det inte så mycket att säga.

När klockan började närma sig 2 var meningen att jag skulle åka bort till Borgis för individuella valet (körkortsteori), men för det första så var bussen jättesen från stan, för att busschauffören inte hade någon som helst koll på vart man satte igång bussen och sånt. Men det hela blev genast bättre när Hanna ringde och sa att det inte var någonting, för att läraren var sjuk! Så nu har jag varit hemma ett bra tag, och ska nu fortsätta kolla på O.C.

image38


Ni är sommar för mig

Hittade en bild från när vi spelade fotboll i somras. Det saknar jag, dags att dra igång igen sen när sommaren börjar närma sig tycker jag.

image37

ni är bannemej sommar för mig!

För övrigt så funderar jag på att lämna datorn för ikväll nu. Kanske slå mig ner i soffan och kollar på en film och tar det lugnt bara. Det kändes som någonting jag vill göra nu! Kvar här blir jag knappast iallafall ;D
Därför hörs vi imorgon.


You're a real tough cookie with a long history

Egentligen var det helt värdelöst att åka till skolan idag. Hade ju då som sagt en lektion, och vi gjorde inte ett piss. Satt bara och kollade runt på internet. Efter det var vi iochförsig ut och åt, så då gjorde det ju inget ;D Blev en kräftstjärtssallad på George, i love! Sen gick vi på stan i drygt en timme, för att sedan ta 20 över 2 bussen hem.

Väl hemma så sov jag en stund, men det var tillåtet eftersom jag verkligen var jättetrött. Men efter att ha sovit på dagen så kan jag aldrig sova på kvällen istället, därför har jag precis varit ute och gått en runda på ca 1 timme, vilket jag hoppas gjorde att jag kan sova ikväll. Det återstår att se förståss.

Nu håller jag på att laga lite mat faktiskt, blir ugnspannkaka idag. Och under tiden jag lagar maten lyssnas det på musik, ofcourse! För tillfället är det denna, så lyssna och njut vettja.


Pat Benatar- Hit me with your best shot. Enda låten jag kan på Guitar Hero också ;D

Man måste tro för att lyckas.

Har försökt mig på en liten förändring av bloggens utseende idag, men det blev inte bra alls. Därför bytte jag tillbaka, och får försöka mig på det igen en annan dag helt enkelt för nu orkar jag inte mer.

Dagen idag har varit bra, började strax innan 10 med idrott och det var rätt kul. Efter det åt vi lunch, och sen hade vi en föreläsning om stress i två timmar. Det låter säkert helt värdelöst, och skittråkigt, men den var bra tycker jag ifall jag får säga det själv! Efter det hade vi en lektion med grafisk design? Tror det heter så.. hursomhelst, slutade vi efter det.



Och imorgon blir det en riktgit kort dag, vilket känns ruggigt skönt! Börjar strax efter 10, har en lektion och sen slutar vi till halv 12 tror jag det blir. Så kan det tänkas bli en lunch ute imorgon ifall vi har tur, men det skriver jag mer om imorgon, för nu är jag trött. Godnatt!

Du är värd att dö för

Det har jag sagt till dig flera gånger och jag vet själv att det är sant. Men jag vet inte om jag orkar kämpa för att det här ska bli bra igen, kanske har jag redan gett upp till viss del? Vad vet jag? Och kanske får vi heller aldrig veta. Men det känns bara så hemskt om det ska behöva sluta såhär, efter allt vi varit med om tillsammans. Jag menar, jag vet ju att jag gjorde fel, det vet jag, men jag är inte mer än människa jag heller. Alla gör ju fel någongång, det är mänskligt.

Känner det nu som att jag kanske egentligen inte borde skriva det här, för att du kanske uppfattar det fel, och tror att jag inte vill att vi ska bli kompisar igen. Men det vill jag inte att du ska tro, för jag vill verkligen att vi ska bli det.

Att fela är mänskligt, men att förlåta är gudomligt!




Idag har jag gjort en storinvestering! Eller nej, det har jag inte gjort direkt, men jag har iallafall köpt ett nytt träningskort, vilket är en bra grej att slösa pengarna på. Även om det inte är speciellt mycket pengar så vafan, det räcker fram till sommaren och jag ska bannemej träna också! Det lovar jag. Brukar inte bli så mycket träning för min del eller, men nu är det ändring på det.

Och nu måste jag nog sova här, trötter är jag.
godnatt!

never make someone your everything..

Mormor och morfar har varit här och fikat idag vilket var trevligt. Även om jag inte orkade vara speciellt social så var det bara att göra så gott jag kunde. Nu sitter jag bara och kikar på Andra Avenyn och tar det allmänt lugnt.

Ska nog ta och ringa till Linn om ett tag också, sen lägga mig och kolla på en film rätt tidigt. Är så jäkla trött, men vi hörs ju!


..cause when they're gone, you've got nothing


Good enough to waste some time

Var med Johanna igårkväll hemma hos henne och kollade på film och bara hade det mysigt. Började med att vi kollade på filmen World Trade Center på tv. Efter det gick vi ner och satte oss vid datorn en liten stund för att sedan kolla på Ciao Bella istället, vilken jag tyckte var bra! Sen cyklade jag hemåt när klockan var runt 1, och lade mig på en gång när jag kom hem.

Vaknade sedan strax efter 11 imorse, låg kvar i sängen och kikade på Summerland. Strax efter det klev jag upp, käkade lite frukost och duschade. När jag var klar och allt åkte jag hem till Elsa, där jag sitter nu. Och äntligen är hon frisk den jäkeln, vilket jag gillar ;D Så nu har vi pratat lite skit och nu kollar vi bara på Honey för typ 150onde gången, men gud så bra den är!


So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby?

I hate that sadness in your eyes

Blev inte riktigt som jag tänkt mig med sovningen igår, för jag var inte hemma förrän klockan var strax innan 2. Men fikan igår var iallfall mysig. Träffade först Kajsa och vi gick in och satte oss på Java och fikade, så efter ett tag kom Matilda också och efter det gick vi och hyrde film och åkte hem till Kajsa. Det blev På smällen, och den hade jag faktiskt inte sett innan men det var en jättebra film!

Efter filmen gick vi hem till Matilda och bara satt vid köksbordet och pratade lite. Verkligen mysigt tjejer!
Jag undrar bara hur det blir nu idag nu då, dök upp ganska mycket saker. Men det blir säkerligen alldeles kanon det.


Det är allvar iår

Äntligen är det helg, och man är fan redan trött efter bara 3 dagar i skolan. Det är nästan hemskt, men så är det iallafall. Jag har lovat att träffa Kajsa idag också sen kanske Matilda skulle följa med också, så det blir nog trevligt. Blir först och främst en fika och efter det får vi se ifall det blir någon film eller så.

I övrigt så blir det nog ganska tidig kväll ikväll, för jag är fruktansvärt trött. Känner dessutom för att sova riktigt länge imorgon bitti, tycker jag inte skulle sitta helt fel! Men vi får hur som helst se hur det blir med den saken.





Iskallt & menlöst
Plasten gör dig vacker är Du glad?
En livslögn att dö för
Det är läggdags
För skämten
Det är allvar i år


Was I gonna play it safe?

Har kommit hem från firandet av kusinen, och hon blev riktigt glad för presenten. Och eftersom hon fick en sminkväska så var hon ju tvungen att prova den på någon, och självklart blev det jag. Så ser väl lite lagom hemsk ut sådär nu, med glitter i typ hela ansiktet, haha ;D Men synd att klaga faktiskt, kul var det!

Dags att göra sig klar för sängen nu också kan jag tänka, blir till att kliva upp tidigt och duscha och skit imorgon. Så, ni får väl ha det så bra sålänge, så hörs vi imorgon!

natti!



I had to decide.
Was I gonna play it safe?
Or look somewhere deep inside,
Try to turn the tide.
Find the strength to take that step of faith?

Det finns en fagrare glans, någon annanstans

Har precis kommit hem från skolan, och individuella valet gick faktiskt riktgit bra. Träffade bland annat Julia och Terese, så det kan bli bra det här! Pratar med min kära Sjukiselsa i telefonen också, om bara allt och inget.

Sen är det ju så att min kära lilla kusin Olivia fyller 8 år idag, så jag får ta och gratulera! Så ska vi åka dit senare idag och fika lite och sådär, myspys.

Och at the moment vet jag inte riktgit om jag har så mycket mer att säga, men jag skriver nog en rad senare idag.




Det finns en fagrare glans, någon annanstans
Du får hoppas som om himlen fanns, och tro och be att det ska gå
För du får ingen tröst, av din inre röst
Den vill knäcka dig varenda höst, och gråa dagar skyndar aldrig på.


I wanna be the one you hold on to

Fruktansvärt dåligt humör idag ska jag erkänna att jag är på..

Nog med att skolan började idag, och visst är det väl kul att träffa alla igen och sådär, men ändå. Vi ska ju börja med individuella valen imorgon också, så då tänkte jag kolla upp vart mitt är någonstans och om jag hade fått det jag ville. Så frågade vår mentor, men hon har ju förihelvete ingen koll över huvudtaget! Så jävla irriterande, fattades bara att hon skulle börja grina också, usch! Påstår att hon inte behöver ha koll på det där, och snackade om eget ansvar och skit.. men herregud, hon är vår mentor och borde väl ha lite koll iallafall! Snälla nån säger jag..

Då fick vi iallafall gå upp och prata med syon, och han hade bättre koll på det här. Så kan nog ordna upp sig nu iallafall, men det är ju då inte tack vara mentorn iallafall.

Men nog om det, jag hoppas ni har haft en bättre dag än jag har! Nu ska jag ta och fixa lite med bloggen tror jag, så får vi hoppas att den blir snyggis ;D vi hörs!

<3


Thanks for acting like you cared

Sov hos Linn igår, så jag tog mig dit med 7 bussen tror jag det måste ha varit. Så när jag väl var där kikade vi på Djävulen bär prada och bara tog det lugnt. Fixade lite grönsaker och dip också (eftersom det är dags att bli nyttig nu igen ;D), vilket var riktigt gott!

Sedan kollade vi på massor av avsnitt av O.C. och efter det, när klockan närmade sig 3 blev det dags att sova. Bestämde oss även då för att kliva upp tidigt imorse nu, gå ut och gå och vara allmänt duktiga och nyttiga. Men se hur det gick med det, haha.. vi sov länge, har varit inne och spelat Guitarr hero och drygat oss hela dagen, men eftersom det var sista lovdagen kändes det iallafall ganska tillåtet.

Har kommit hem för bara ett litet tag sen nu också, och har precis ätit. Väntar just nu på att
Johanna ska dyka upp, så får vi se vad vi hittar på för trevligheter!


Försökte leta upp en trevlig bild också, men hittade ingen.. får göra det sen.




Nu har
Johanna precis åkt hem och det var jätteroligt att träffa henne igen! Det blir alldeles för sällan. Men nu börjar det bli lite dags för sängen faktiskt. Ska nog satsa på att sova nästan på en gång nu, om det går, vilket jag hoppas.
Vi hörs nog imorgon gott folk, så får ni höra om första dagen i skolan efter jullovet, haha ;D

<3

You better make sure you put me in my place

Nu sitter jag bara här och gör absolut ingenting. Det är egentligen ganska skönt, men nu börjar jag blir rastlös. Ska nog ta en dusch alldeles strax hade jag tänkt och efter det fixa lite med bloggen.

Trött som bara den är jag idag också, vilket vi inte gillar. Men jag funderar på om jag ska åka ut till
Linn idag och sova kvar där eller hur det blir, ganska skönt att bara ta det lugnt också ju! Det gillar jag, minst sagt ;D

Kände att jag hade jäkligt dåligt med saker att skriva också, hörs senare.

<3

Jag saknar dig

Tänkte jag skulle försöka fixa till den här bloggen lite nu och så, men det går inte riktgit som jag vill. Också har jag suttit och kollat igenom en massa kort som jag har på datorn och det är helt sjukt vad mycket roligt jag gjort alltså!

Har även kommit på en annan sak. Det har väl gått ungefär 2-3 månader nu, och jag har verkligen försökt, jag har det. Men jag kommer på mig själv ibland att sitta och tänka på allt, och jag saknar dig. Det du sa till mig, fick tankarna i mitt huvud att börja snurra rätt rejält, för jag hade aldrig i hela mitt liv kunnat tänka mig att leva utan dig. Som jag skrev i något tidigare inlägg så var du ett tag allt jag andades för, även om mycket har ändrats nu
men jag skulle faktiskt behöva dig. Någonting jag kommer på mig själv med just nu, är att det här är en sån där sak som jag aldrig skulle kunna säga till dig öga mot öga, jag är inte tillräckligt stark för det. Jag önskar bara att du förstog.

Jag är helt säker på att om du någon gång läser det här, så kommer du att förstå att det är till dig och att jag absolut inte vill ha det såhär. Men samtidigt att jag inte har en aning om hur jag ska ställa allt till rätta. Om det på något sätt skulle gå, skulle jag uppskatta rätt skarpt om du bara kunde ge mig en minsta vink på hur jag skulle kunna göra. Även om det inte är något jag visar annars, så vill jag att du ska veta att jag behöver dig. Med risk för att det här nu låter riktigt klyschigt så saknar jag dig!


<3 godnatt

Hit me with you're best shot

Umgicks med damerna mina igårkväll och gud så mysigt det var! Började med att jag och Elsa tog 6 bussen hemifrån mig, och bytte vid Nynäshallen. Där träffade vi även Alice, och så åkte vi ut mot Forsbacka tillsammans.
I Valbo hoppade först
Jenny på, och sedan även Malin och Frida, och så en stund så var vi framme hos Linn. Där väntade både hon, Hanna och goda maten (det vill säga tacos).

Efter maten när vi satt kvar så kom vi in på att prata om våran härliga resa till sommaren. Fan vad kul vi ska ha tjejer! Lutar åt att det blir en resa till Ayia Napa faktiskt, så det ska nog bli bra det här.

Efter det härliga snacket kollade vi lite på JVM matchen på tv och sedan spelade vi lite Guitar hero (
hit me with you're best shot är klart bäst!) och bara tog det lugnt. Det var en härlig kväll och fy tusan vad jag tycker om er allihop, det ska ni veta!

<3

image15
nu jäklar! here we comes


You want it all, you wanna play this part

Har väl i princip nyss klivit upp och är hur trött som helst, men kan verkligen inte sova. Det är något av det värsta jag vet, när man är riktgit jäkla skitrött, men ändå inte kan sova. Samtidigt, har jag ingen lust att vara uppe heller, så går nog och lägger mig igen och kollar på en High School Musical film eller så, mys!

Tänkte bara berätta lite om gårdagen då, var hemma hos Therese och bara umgicks med henne och Jenny. Vi kollade på I hennes skor och sen efter det några avsnitt Hey Baberiba, och det var skitmysigt måste jag säga (mycket som var mysigt idag, haha). Jaja, hur som helst, så dök Patrik upp efter ett tag också, så vi spelade Yatzy och det gick väl inte lika bra som jag hoppats med jag kom inte sist iallafall (
bara näst sist, höhö). Kom hem framåt halv 2 nångång, men somnade inte förrän klockan var typ halv 4, så det känns jobbigt nu.

Men nej hörrni, filmen väntar!

<3

image14
för att han är så snygg ;D


With you

Vaknade imorse klockan halv 7 och var skitpigg, kändes ju inte som att det kunde bli bättre eller. Jag menar, vad skulle jag upp och göra halv 7 egentligen?
Lyckades somna om när klockan började närma sig 8 iallafall, så det var väl bra i sig.

Klev upp halv 9 iallafall och pallrade mig iväg till hästen som jag lovat mamma att ta hand om idag, så vi var ut en sväng i skogen och sådär. Efter det har jag hunnit hem, ätit och varit iväg till stan och inhandlat en sjal och.. ja, jag tror inte det blev någonting mer faktiskt om jag ska vara ärlig.
Men nu börjar det faktiskt bli dags för käk igen, så att man kommer iväg nångång ikväll! Får se vad det blir då.

Dags att röra på sig nu, men ni ska få höra en jättebra låt som jag lyssnar på om och om igen på mina bussresor, Chris Brown- With you, enjoy sålänge, så hörs vi.




Have you ever seen a gold horizon?

Har sovit hos Linn inatt, började med att jag tog mig dit med 8 bussen och var väl där till 9 ungefär. Då började vi kolla på 40 days and 40 nights och den var väl rätt bra. Till den åt vi förresten massor med chips och dip, vilket faktiskt var jäkligt gott, längesen jag åt det ska jag erkänna.

Efter den filmen satte vi oss vid datorn och kikade runt lite, och sen när klockan började närma sig 2 började vi kolla på en ny film. Fullt hus igen blev det då och den filmen har vi kollat på typ 150 gånger, men det är skitbra. Så till den somnade vi bådatvå och vaknade när klockan ringde halv 12 idag.

Då tog jag 20 i 1 bussen in till stan och träffade Ida, eftersom jag lyckats fått med mig hennes kamera hem på något sätt på nyårsafton. Och hon åker till Thailand imorgon, en aning avis är jag! Men jag hoppas du får det toppen, pärlan ;D

Pratar i telefon med Linn nu och hon håller på och steker pannkakor, haha. Själv inväntar jag att klockan ska bli kvart i 5 så jag får dra mig iväg och jobba, men ni vet att vi hörs!

<3


2007

Egentligen hade jag tänkt skriva lite om förra året i förra inlägget, men det blev visst helt bortglömt.

Det var alltså 2007 som var på tal nu då. Och det var ett riktgit bra år måste jag erkänna att jag tycker. Jag har varit med om så fruktansvärt mycket roliga saker, och det tackar jag er alla för, som vet att ni varit med, för utan er vet ni, att det inte hade varit lika roligt! När vi har festat och allt, det har varit nästintill oslagbart. Men samtidigt, så ska vi göra det här året ännu bättre, för jag vet att det går!

Många saker har väl inte varit lika bra heller, men dessa tror jag att vi skippar gå in på. Det är bara det, att länge var du allt jag andades för! Men jag gissar på att jag har ändrats, men jag är nog inte heller ensam om att ha ändrats kan jag tänka mig. Men, nu ska vi inte gå in närmare på det eller.

Året som gick har varit hur bra som helst, men nästa ska bli ännu bättre!
För vi ska utomlands tjejer ;D

<3

några bilder från nyår, kommer flera sen ska ni se
image11

image12

image13
mina mystjejer som jag tycker så mycket om.

That's it

Åh, jag har sovit jättemånga timmar inatt och det kändes välbehövligt. Lade mig och kollade på The Holiday igår klockan 22, och när jag pausade 30 minuter senare hade jag lyckats somna 2 ggr.. det var fan bra gjort, haha!

Nog om det, så har jag inga som helst planer inför den här dagen, utan jag tar det som det kommer. Blir bäst så, som jag alltid brukar säga. Och förresten, så kollade jag på Lotta på bråkmakargatan här om dagen, och hon är ju så klockren så det är inte sant, I love!

image10
riktig jäkla stjärna!


Nytt år, nya tag och nya möjligheter

Gårdagen började med skridskoåkning med några av tjejerna som skulle vara med på kvällen. Det var meningen att alla skulle vara med, men nu blev det inte så, och det var synd i sig. Men roligt var det iallafall, ska gudarna veta!

Och efter skridskoråkningen drog jag och Linn hem till henne, för jag orkade inte åka ändå hem efter det. Så vi gjorde oss iordning tillsammans och fixade allt, vilket blev riktgit bra, och sen åkte vi med 20 i 5 bussen hem till Frida, och var där typ 5. Åt tillsammans alla tjejerna och hade kul med lekar och sånt där, så efter ett tag kom det massor av annat folk också.

När klockan började närma sig halv 12 så gick vi ut till bussen för att åka in till stan och fira in det nya året! Det var jätteroligt att träffa alla man träffade där och så, men det var inte speciellt långvarigt eftersom många drog vidare efter det där. Därför gick vi och åt på Max när klockan var typ halv 2, och det måste ha varit en av kvällens höjdpunkter ;D
haha.

Sov hemma hos Elsa också, och där var vi när klockan var halv 3. Kikade lite på nån film då och sådär, sen sov vi när klockan var ungefär 4 kan jag tänka mig.


Och imorse när vi vaknade mådde man väl kanske inte skitbra eller, fast det var ju synd att klaga ska jag erkänna. Vi gick upp och åt lite frukost, och lade oss sedan igen och kollade på Georgia rule, vilket var en riktgit bra film!
Lägger nog upp lite bilder från gårdagen senare också, så får ni se litegrann från min gårdag!


Måste passa på att önska er en god fortsättning på det nya året också!

Someday, somehow
I'm gonna make it alright
But not right now
I know you're wondering when
You're the only one who knows that
Someday, somehow
I'm gonna make it alright
But not right now


RSS 2.0